Количка

0
 
Код:  28567 
тегло  0.050 кг
Производител: Фортекс Нутрасютикалс
Страна на произход: България
Опаковка: х60
Лекарствена форма: таблетки

Агнес За хормонален баланс x60 таблетки

Цена: 17.50лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Fortex
(18 глас/а)

Фортекс Агнес x60 таблетки

Fortex Agnes x60 tabs.

Предназначение:

Хранителна добавка, подходяща при предменствуален синдром и хормонален дисбаланс.

Действие:

Допринася за нормалното състояние на организма при предменструален синдром (ПМС). Подпомага редовността на менструалния цикъл. Допринася за нормален хормонален баланс при жените.

Активни съставки:

Стандартизиран екстракт (10:1) от Витекс Агнус Кастус (Vitex Agnus Castus): допринася за поддържането на секрецията на пролактин в нормално ниски граници. Съдържа богата комбинация от флавоноиди, терпеноиди, иридоидни глюкозиди и др., които оказват благоприятно въздействие върху хипофизата и особено при производството на лутеинизиращия хормон. Повишените нива на лутеинизиращия хормон водят до повишено производство на прогестерон и по този начин спомага за нормализирането на менструалния цикъл.

Състав: 

Съставки (в 1 табл.): Витекс Агнус Кастус (Vitex Agnus Castus) стандартизиран екстракт (10:1) с 5% Витексин (Vitexin) 5mg

Начин на употреба:

По една таблетка на ден, сутрин с чаша вода.

Специални указания:

Не се препоръчва за лица под 14 години. Да не се приема от бременни и кърмещи. Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Фортекс Нутрасютикалс

Страна на произход:

България

Информирай се за горещи

промоции до -36%