Количка

0
 
Код:  69008 
тегло  0.030 кг

Екзодерил Nailner 2 в 1 Лак за лечение на гъбички 5 ml

Цена: 26.90лв.
(32.00лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Sandoz
(45 глас/а)

Лак за нокти 2 в 1, който едновременно третира гъбичните инфекции по ноктите и същевременно оказва изсветляващ ефект върху инфектирания участък. Exoderil Nailner е с уникална система, която позволява на съставките да проникнат в нокътя и да атакуват основата на гъбичната инфекция, като променят средата и я правят неблагоприятна за гъбичките. Продукта съдържа изсветляваща съставка, която спомага за подобряване на външния вид на инфектирания нокът само след 7 дни. Лака на Екзодерил предпазва новоизрасналия нокът от повторно инфектиране. Лакът е лесен за употреба и не изисква предварително изпилване. 

Специални указания:

Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Етил лактат, глицерин, вода, млечна киселина, резацетофенон, лимонена киселина.

Отстранете лака за нокти, ако има такъв, и почистете засегнатия нокът преди всяко нанасяне. Не е необходимо предварително пилене на нокътя. Нанасяйте разтвора два пъти дневно през първите четири седмици, а след това веднъж дневно, докато на мястото на увредения нокът израсне здрав. Разтворът трябва да покрие цялата повърхност на засегнатия нокът, включително долната част на външния му ръб. Екзодерил Nailner Лак 2 в 1 съдържа разтвор, достатъчен за около 300 нанасяния. Затваряйте бутилката плътно след всяка употреба.

Информирай се за горещи

промоции до -36%