Количка

0
 
Код:  23545-Р 
тегло  0.070 кг
Производител: Pierre Fabre
Страна на произход: Франция
Опаковка: 50 ml

Elgydium Паста за зъби антиплака 50 ml

-30%
Цена: 3.14лв.
(4.49лв.)
Всичко от: ELGYDIUM
(11 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Elgydium Anti-Plaque Toothpaste / Елгидиум Паста за зъби антиплака 50 ml

Предназначение:

Антиплакова паста за зъби, която притежава Хлорхексидин унищожаващ бактериите, които водят до възпаления в устната кухина.

Действие:

ELGYDIUM Anti-plaque действа срещу образуването и натрупването на зъбна плака и зъбен камък. Пастата за зъби спомага за запазването на зъбите и венците здрави.

Активни съставки:

Хлорхексидин, Калциев карбонат. Хлорхексидинът блокира образуването на зъбна плака като превантивното действие продължава във времето между две измивания на зъбите в резултат на продължителното излъчване на Хлорхексидина. Наличието на Калциев карбонат спомага за отстраняване на твърдите частици, полепнали по зъбния емайл. В допълнение, Калцият благоприятства регенерацията на колагена на венеца и прекратяването на необилното кървене. Освен това, той повишава pH на слюнката, което води до неутрализиране на произвежданите от бактериите киселини.

Състав: 

Aqua, Calcium Carbonate, Glycerin, Silica, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Carrageenan, Benzyl Alcohol, Cellulose Gum, Chlorhexidine Digluconate, Limonene, Methylparaben, Propylparaben, Sodium Carbonate, Sodium Saccharin, CI 77891.

Начин на употреба:

ELGYDIUM анти-плака- паста за зъби се използва за ежедневно миене на зъбите и венците, в продължение на 3 минути, след всяко хранене, 3 пъти дневно.

Специални указания:

Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Pierre Fabre

Страна на произход:

Франция

Информирай се за горещи

промоции до -36%