Количка

0
 
Код:  48540 
тегло  0.540 кг

Eludril Care Вода за уста 500 ml

Цена: 13.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Eludril
(28 глас/а)

Вода за уста, която допринася за поддържането на добра орална хигиена и предпазването на зъбите и венците. Elgydium Eludril  Mouthwash предотвратява образуването на дентална плака. Някои от бактериите в зъбната плака се натрупват и прилепват към зъбите и венците. Тези невидими микроби са основната причина за периодонтални проблеми като гингивит. Препоръчван като поддържаща грижа при периодонтално лечение  и импланти, след консултация с Вашия стоматолог. Без алкохол. Без захар. Съхранявайте на място недостъпно за деца

Aqua, Propylene Glucol, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Aroma, Benzil Alcohol, Cetylpyridinium Chloride, Chorhexidine Digluconate, CI 16255, Limonene, Potassium Acesulfame.

 

Всяка сутрин и вечер след измиване на зъбите, изплаквайте устата си за 30 сек. с 15 мл, неразредена вода за уста. Изплюйте, без да изплаквате.
Не поглъщайте. Не прилагайте при деца по-малки от 6 год.
Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Вземете предпазни мерки при използването на този продукт по време на бременност или кърмене.
Не използвайте при установена алергия към някоя от съставките на разтвора.
Продължителната употреба на този продукт може да предизвика кафеникаво оцветяване по зъбите и езика, което изчезва при измиване на зъбите. В някои случаи може да настъпи промяна на вкуса, която обикновено преминава след използването на разтвора за известно време.

Информирай се за горещи

промоции до -36%