Количка

0
 
Код:  29558 
тегло  0.060 кг

Ecopharm НеОкс маслен разтвор при болки в ставите и мускулите х60 мл

Цена: 9.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Ecopharm
(6 глас/а)

Аюрведичен маслен разтвор, който притежава 14 прецизно подбрани индийски билки и есенсиални масла. NeOx Oil облекчава болката, сковаността и възпаленията при травми и заболявания на ставите и опорно-двигателния апарат. Неокс е ефективен при проблеми със ставите, причинени от възпалителни процеси, както и проблеми с дегенеративен характер, свързани с напредването на възрастта. Неокс подобрява локалното кръвооросяване на засегната зона, подобрява мускулния тонус и подобрява тонуса на тялото след продължително и/или принудително залежаване или в инвалидна количка за дълъг период от време. Неокс се препоръчва за хора, извършващи тежък физически труд, за активни спортисти и физически претоварени хора. Неокс е подходящ за прилагане както преди, така и след тренировки. Неокс е с лека текстура, която бързо попива в кожата без да оставя следи и петна по дрехите и тялото. NeOx олио може да се използва в съчетание с физиотерапевтични процедури - ултразвук и йонофореза. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина. Да се използва преди изтичане срока на годност.

 

 


Автентични билки и есенциални масла като Commiphora mukul (Guggul), Vitex negundo (Nirgundi), Cissus quadrangularis (Asthisamhara), Costus Speciosus (Bramhatirth), Melia azadirachta (Neem), Pinus longifolia (Gandhibarejo), Apium graveolens extract (Ajmoda), Cedrus deodara (Devdar), Eucalyptus oil (Nilgiri) и Melaleuca leucadendron (Cajuput oil), които са известни и традиционно широко използвани в Аюрведа;

 

 


Достатъчно е няколко капки да се приложат чрез продължително втриване в ставната област и прилежащите тъкани, 2-3 пъти дневно.

По този начин NeOx олио прониква много добре в дълбочина.

Продуктът е преминал клинични тестове за кожна чувствителност.

Изцяло растителният му произход го прави подходящ за продължително приложение.

Информирай се за горещи

промоции до -36%