Количка

0
 
Код:  56815 
тегло  0.030 кг

Ecopharm Лакто 4 ВИП Пробиотик х15 капсули

Цена: 19.90лв.
Всичко от: Ecopharm
(16 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Хранителна добавка, която притежава мощен комплекс от 4 пробиотични щама. Lacto 4 VIP спомага за поддържане на нормална чревна микрофлора, стимулира перисталтиакта и допринася за висок имунитет. Само с една капсула, Лакто 4 ВИП доставя на организма 2 милиарда жизнеспособни полезни бактерии, които се прилепват към лигавицата на чревната стена и формират естествена екологична бариера, която възпира навлизането на болестотворни микроорганизми. Лакто 4 ВИП е изключително подходящ за прием по време и след антибиотична терапия, както и при ситуации, които могат да нарушат баланса на чревната микрофлора. Лакто 4 ВИП се препоръчва и при състояния на чревен дискомфорт, запек, диария и други храносмилателни разстройства. Лакто 4 ВИП може да се използва при бременност и кърмене, както и от деца. Продуктът трябва да се съхранява в хладилник при температура 2-10 градуса. Продукта е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина. Да се използва преди изтичане срока на годност.

 

 


2 милиарда живи клетки във всяка капсула:
-  Lactobacillis acidophilus;
-  Lactobacillis rhamnosus;
-  Lactobacillis bulgaricus;
-  Streptoccocus thermophilus.

 

 


Препоръчвана доза за дневен прием:
Възрастни и деца над 12 години: 1-2 капсули 2-3 пъти на ден по време на хранене.
Деца от 6 до 12 години: 1-2 капсули на ден по време на хранене.
Деца от 1 до 6 години: 1 капсула на ден по време на хранене.
Деца под 1 година: 1/2 капсула на ден по време на хранене.
Lacto 4 VIP може да се приема по време или след антибиотично лечение, чревен дискомфорт, храносмилателни разтройства и други.
Когато се приема с антибиотик, приемът е добре да продължи и след завършване на антибиотичния курс.
Капсулите могат да се приемат цели или съдържанието им да се разтвори във вода, сок или храна. Съдържанието на капсулата може да се сложи в храната на детето. Съдържанието на капсулата няма вкус и мирис.

Информирай се за горещи

промоции до -36%