Количка

0
 
Код:  64457 
тегло  0.120 кг
Производител: Ducray
Страна на произход: Франция
Опаковка: 100 ml

Ducray Промо Neoptide Лосион срещу косопад за мъже 100 ml

Цена: 98.20лв.
(108.20лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Ducray
(47 глас/а)

Ducray Neoptide Lotion Antichute / Дюкре Лосион срещу косопад за прогресивен косопад е разработен специално за мъже, като намалява падането на косата и стимулира микроциркулацията на скалпа. Подпомага растежа на косъма и прави косата здрава и жизнена. Подсилената му формула с Peptydoxyl - 4 стимулира скалпа и улеснява доставката на необходимите елементи за клетките. Монолауринът намалява активността на ключов ензим, установен като основен Фактор за косопада. Дерматологично тестван продукт.


Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Peptidoxyl-4 стимулира микроциркулацията на скалпа и улеснява снабдяването на необходимите елементи за клетъчния метаболизъм;

Монолаурин намалява активността на ключовия ензим, установен като основен фактор за косопада;

Патентованата и синергично действаща комбинация от съставките Peptidoxyl-4 и Монолаурин е плод на Научно-изследователския отдел на Дерматологични лаборатории Ducray. 

Нанасяйте 1 път дневно 9 пулверизации върху сух или влажен скалп, основно в горната част на главата (засегнатата зона). Добре масажирайте за по-добро попиване. Без изплакване. Избягвайте да използвате шампоан в следващите 2 часа, след нанасянето на лосиона.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%