Количка

0
 
Код:  48474 
тегло  0.100 кг
Производител: Ducray
Страна на произход: Франция
Опаковка: кутия

Ducray Creastim ПРОМО Лосион против косопад 2 флакона х30 ml

Цена: 82.60лв.
(92.60лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Ducray
(36 глас/а)

Лосион спрей срещу реакционен косопад, който спира косопада, като стимулира микроциркулацията на кожата на главата, подпомага развитието на космената луковица и растежа на косъма, прави косата жизнена, обемна и гладка. Ducray Creastim lotion e богат на креатин, тетрапептид и витамини, дава адаптиран отговор на реактивния косопад. Тази комбинация от съставки действа като същински „катализатор” на фазата на растеж на косата, като благоприятства процесите в космената луковица, доставяйки им енергия и стимулира факторите, които са в основата на процеса растеж на косата и микроциркулацията на скалпа. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Богат на креатин, тетрапептид и витамини, дава адаптиран отговор на реактивния косопад. Тази комбинация действа като същински „катализатор” на фазата на растеж на косата, като стимулира основните фактори, отговорни за този процес.

По 10 впръсквания, 3 пъти седмично на сух скалп. Добре масажирайте, за да улесните проникването на лосиона. Без изплакване. Избягвайте да миете косата с шампоан в следващите два часа след прилагането на лосиона. Продуктът трябва да се прилага минимум 2 месеца. Една опаковка е достатъчна за 2-месечен пълен курс на употреба. 

Информирай се за горещи

промоции до -36%