Количка

0
 
Код:  40657 
тегло  0.140 кг

Ducray Kertyol Кераторедуциращ крем 100 ml

Цена: 27.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Ducray
(27 глас/а)

Кераторедуциращ крем, който съдържа комбинация от ефективни съставки: Микронизираната сяра - кераторегулираща активна съставка, която подпомага отстраняването на сквамите, в допълнение Гликоловата киселина, която нормализира десквамацията и повишава действието на сярата. В състава влизат още: Кертиол - съставка, която ефективно успокоява зачервяванията и сърбежа, и Глицерин с омекотяващо и хидратиращо кожата действие. Ducray Kertyol P.S.O. подпомага намаляване на дексвамацията и дебелината на сквамите при добра толерантност за тяло и скалп. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

Сяра, гликолова киселина, кертиол

Тяло: Нанасяйте сутрин и вечер с леки масажни движения. Оставете да подейства най-малко 20 минути. Ако е необходимо, изплакнете излишното количество с чиста вода. Да се използва в рамките на 1 месец, въпреки че пълно подобрение ще бъде наблюдавано след 2-та седмица на употреба.
Скалп: разделяйки косата кичур по кичур, нанасяйте с помощта на разпределителната канюла. Оставете да подейства през цялата нощ. Изплакнете на сутринта с Elution дермо-протективен шампоан. Да се използва в продължение на 2 седмици.

Вземи Горещи Промоции

до -30%