Количка

0
 
Код:  30066 
тегло  0.150 кг

Ducray Kelual Ds Третиращ шампоан 100 ml

Цена: 29.40лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Ducray
(49 глас/а)

Лечебен шампоан срещу себореен дерматит, който измива деликатно косата, без да изсушава, отстранява пърхота и предотвратява подторната му поява, усокоява сърбежа и раздразненията. Kelual DS Шампоан се препоръчва при сериозни, повтарящи се състояния с пърхот, сърбеж и зачервявания по скалпа. Пълната му формула има ефект срещу факторите, повлияващи състояния на пърхот. Резултати: От 1та употреба, сърбежът и зачервяванията са успокоени и пърхотът е премахнат за дълго. Използван веднъж седмично като поддържаща грижа за продължителна защита от повторна поява на пърхот в рамките на 8 седмици – доказана ефективност. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

β-Глицеритинова киселина, Циклопироксоламин  в допълнение с цинк пиртион, Келуамид

 

1 - „Фаза на интензивно третиране”: Нанесете, разпенете, като масажирате скалпа. Изплакнете. Повторете нанасянето, оставете да действа 3 минути, след което изплакнете обилно. 3 измивания на седмица в продължение на 2 седмици.
2 - „Фаза на поддържане”: 1 измиване седмично в комбинация с Елюсион Дермопротективен шампоан за увреден скалп.

Нанесяйте продукта до 3 пъти седмично с леки масажни движения върху мокър скалп и отмийте. Нанесете повторно, като изчакате 2-3 минути да подейства и изплакнете отново.

Информирай се за горещи

промоции до -36%