Количка

0
 
Всичко от: Ducray
Код:  30057 
тегло  0.240 кг

Ducray Elution Дермопротективен шампоан 200 мл

(15 глас/а)
Цена: 14.95лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Предпазващ шампоан за всекидневна употреба, който деликатно измива косата, защитавайки я от вредното въздействие на околната среда, като вятър, слънце, студ, правейки я силна, подхранена и блестяща. Поддържането на равновесието и доброто състояние на косата зависи от доброто състояние на скалпа. Подложен на чести агресивни фактори (замърсяване, стрес, употреба на агресивни продукти за коса…) скалпът става уязвим, като това води до раздразнение, сърбежи, пощипване. За да успокоят и предпазят уязвимия скалп, Дерматологични лаборатории Ducray разработиха ELUTION, дермопротективен шампоан с Цинков глюконат. Неговата нежна измивна база щади естествения баланс на скалпа. Косата възвръща своята сила, обем и блясък. Elution Дермопротективен Шампоан се препоръчва като допълваща грижа при противопърхотно третиране, като допринася за дълготраен комфорт. Много добра толерантност. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

Още...

Вода, натриев додекан сулфат, додеканол карбокси метил амониев естер, хидролизиран колаген, амониев додецил сулфат, гликол диоктадеканов естер, какаов амид, моноестер, денатруев етилен диамин тетраацетат, диметил хидантоин, аромат, хидролсопропил клей, хидроксипропил триамониев хлорид, додецилат-10, витамин B5, аминокиселини от жито, натриево-додеканоил естери. 

Благодарение на своята изключително нежна измивна база и комбинацията на Цинков глюконат и Гликокол, elution Дермопротективен шампоан нежно измива и защитава скалпа от повторна поява  на пърхот.

Още...

Нанесете продукта върху мокра коса, деликатно масажирайте и отмийте. Нанесете отново и изчакайте няколко минути да подейства и отмийте отново. 

Още...