Запишете се за нашия нюзлетър, за да получавате специални промоционални предложения, които не можете да намерите на сайта.

Количка

0
 
Всичко от: Ducray
Код:  30057 
тегло  0.240 кг

Ducray Elution Дермопротективен шампоан 200 ml

(21 глас/а)
Цена: 14.93лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Ducray Elution Дермопротективен шампоан за всекидневна употреба деликатно измива косата, защитавайки я от вредното въздействие на околната среда. Поддържането на равновесието и доброто състояние на косата зависи от доброто състояние на скалпа. Подложен на чести агресивни фактори (замърсяване, стрес, употреба на агресивни продукти за коса…) скалпът става уязвим, което води до раздразнение и сърбежи. За да успокоят и предпазят уязвимия скалп, Дерматологични лаборатории Дюкре разработиха ELUTION, дермопротективен шампоан с Цинков глюконат. Неговата нежна измивна база щади естествения баланс на скалпа. Косата възвръща своята сила, обем и блясък. Elution Дермопротективен Шампоан се препоръчва като допълваща грижа при противопърхотно третиране, като допринася за дълготраен комфорт.


Специални указания:

Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

Вода, натриев додекан сулфат, додеканол карбокси метил амониев естер, хидролизиран колаген, амониев додецил сулфат, гликол диоктадеканов естер, какаов амид, моноестер, денатруев етилен диамин тетраацетат, диметил хидантоин, аромат, хидролсопропил клей, хидроксипропил триамониев хлорид, додецилат-10, витамин B5, аминокиселини от жито, натриево-додеканоил естери. 

 

Още...

Нанесете продукта върху мокра коса, деликатно масажирайте и отмийте.

Още...

Виж още от Ducray