Количка

0
 
Код:  45190 
тегло  0.070 кг

DoppelHerz Aktiv Глюкозамин за стави + Витамин C х30 капсули

Цена: 11.50лв.
Всичко от: DoppelHerz
(29 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Doppel Herz Activ За стави е хранителна добавка, която подкрепя функциите на опорно-двигателния апарат и стимулира производството на колаген. Съдържа ефективен комплекс от Глюкозамин и Хондроитин с добавени витамин C и мед. Витамин С е мощен антиоксидант, който предпазва клетките от вредното въздействие на свободните радикали и допринася за нормалното протичане на метаболитните процеси. Микроелементът мед поддържа правилното състояние и структура на съединителната тъкан. Формулата за стави допринася за поддържане на оптималното състояние на костите, хрущялите и съединителната тъкан.


Специални указания

Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Препоръчва се да се съхранява на сухо място, далеч от деца и пряка слънчева светлина при температура под 25°С.

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Повече от 20 години Допелхерц работят за намаляването на вредните емисии, отделящи се при производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира въздействието на емисиите върху околната среда, като подкрепя проекти за защита на климата в различни точки по света в сътрудничество с организацията ClimatePartner.

Състав в една капсула

Глюкозамин сулфат 700 mg

Хондроитин сулфат 100 mg

Витамин С 40 mg

Мед 0,2 mg

 

1 - 2 капсули на ден по време на хранене с достатъчно течност.

Информирай се за горещи

промоции до -36%