Количка

0
 
Код:  60151 
тегло  0.040 кг

DoppelHerz Aktiv Енерджи-Старт Директ х20 сашета

Цена: 7.90лв.
Всичко от: DoppelHerz
(30 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Допелхерц Актив Енерджи Старт Директ е хранителна добавка специално разработена за хора с физическа и психическа натовареност, за активно спортуващи и подложени на стрес, като повишава жизнеността, намалява умората, изостря ума, подобрява паметта и концентрацията. Doppelherz Aktiv Energie-Start Direct съдържа ефективна комбинация от Кофеин, Витамин B12 и пантотенова киселина. Кофеинът допринася за повишаване на концентрацията и вниманието, Витамин B12 намалява чувството на умора, отпадналост и изтощение, а пантотеновата киселина съдейства нормалните когнитивни функции. Energie Start Direct е под формата на микропелети - сашета с приятен вкус, които се приемат директно, без вода, което ги прави изключително лесни и удобни за прием по всяко време. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Повече от 20 години Допелхерц работят за намаляването на вредните емисии, отделящи се при производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира въздействието на емисиите върху околната среда, като подкрепя проекти за защита на климата в различни точки по света в сътрудничество с организацията ClimatePartner.

 

 

Декстроза; таурин; кофеин; регулатор на киселинността: магнезиев цитрат; емулгатор: растително масло (хидрогенирано); киселина: лимонена киселина; регулатори на киселинността: натриев цитрат и калциев карбонат;сгъстител: натриева карбоксиметил целулоза; антислепващ агент: талк; пантотенова киселина; аромат; витамин B1; подсладител: аспартам; витамин B12.
 

Съставка Съставв 1 саше % от ПДД *
Кофеин 75 mg **
Витамин B1 1.1 mg 100
Пантотенова киселина 6 mg 100
Витамин B12 2.5 µg 100
Таурин 100 mg **
Декстроза 1 g **


* Препоръчителна дневна доза - В съответствие с Европейската Директива за етикетиране на хранителните добавки
** Няма определена дневна доза

 


Приемайте по 1 саше дневно.
Изсипете микропелетите директно върху езика си, оставете ги за известно време да се разтворят и преглътнете. 
Моля, отворете сашето по посоката на стрелката.

Информирай се за горещи

промоции до -36%