Количка

0
 
Код:  56862 
тегло  0.110 кг

DoppelHerz Aktiv Калций + Витамин Д3 Остео 1000мг х15 ефервесцентни таблетки

Цена: 6.90лв.
Всичко от: DoppelHerz
(29 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Хранителна добавка във вид на разтворими таблетки подходящи като профилактично средство при остеопороза и за поддържане в отлично състояние на костите и зъбите. Doppelherz Aktiv Calcium + Vitamin D3 Osteo съдържаща синергичен комплекс от Калций и Витамин D3, благоприятстващ мускулната система и спомага за по-доброто усвояване на калций и фосфор от организма. Допелхерц Актив Калций + Витамин Д3 Остео е под формата на разтворими таблетки, което допринася за по-бързо усвояване и по-добра абсорбция от организма. Остео не съдържа лгутен и лактоза и е с приятен плодов аромат. Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Продуктът представлява хранителна добавка и не следва да се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

Всички продукти Допелхерц са климатично неутрални!

Повече от 20 години Допелхерц работят за намаляването на вредните емисии, отделящи се при производствените и транспортни процеси. Компанията компенсира въздействието на емисиите върху околната среда, като подкрепя проекти за защита на климата в различни точки по света в сътрудничество с организацията ClimatePartner.

 

 

Киселина: лимонена киселина; калциев карбонат; киселина: ябълчена киселина; разпадащ агент: натриев хидрогенкарбонат; пълнител: картофено нишесте; антислепващ агент: калциев фосфат; подсладител: натриев цикламат; ароматизатор; подсладител: захарин-натрий; витамин D3; оцветител: рибофлавин-5-фосфат.

Активни вещества:
Състав в 1 таблетка% от препоръч. дневна доза *
Калций1000 mg 125
Витамин D35 μg100


* В съответствие с Европейската Директива за етикетиране на хранителните добавки

Енергийна стойност - 1 ефервесцентна таблетка витамини съответства на 10kcal / 44kJ

 


Приемайте по една таблетка дневно, разтворена в чаша вода (200мл).

Информирай се за горещи

промоции до -36%