Количка

0
 
Код:  26112 
тегло  0.050 кг

Ринитал при сенна хрема и алергичен ринит 100 таблетки - DHU

Цена: 12.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: DHU
(8 глас/а)

Комплексен хомеопатичен продукт за лечение и профилактика на сенната хрема, целогодишни алергични ринити, също така и алергията към домашен прах, подходящ за възрастни и деца. DHU Rhinital спира хремата, сълзенето и кихането, отстранява сърбежа в носа и очите, възстановява носовото дишане. Ринитал има противовъзпалително действие, хипосенсибилизиращо действие, предпазва от обостряния на ринита. Хобеопатичното лекарство е без странични ефекти и не предизвиква сънливост. Кихате ли често? А може би се оплаквате от непрекъсната хрема, която като че ли никога няма да спре, очите Ви са раздразнени, зачервени и сърбят, усещате сърбеж в гърлото? Вероятно Вие имате симптоми на сенна хрема или още позната под медицинския термин "сезонен алергичен ринит" - сезонен, защото засяга хората само през определени месеци на годината. Сезонният алергичен ринит представлява реакция на организма към определен алерген /полен/. В случая алергените, които причиняват алергичен ринит, са изключително разнообразни: тревен полен, полените на цветята, полени на дърветата, а също така спорите на плесените. Симптомите са неприятни, носещи изключителен дискомфорт за заболелите: хрема, залпово кихане, запушен нос до невъзможност да си поеме въздух, сълзене, зачервяване и сърбеж на очите и гърлото. Това от своя страна нарушава съня, стига се до постоянно чувство на умора, раздразнителност. Нередки са и случаите, когато сенната хрема / сезонният алергичен ринит може да доведе дори до нарушение на цялостния нормален ежедневен ритъм на живот. Ринитал е комбинация от три доказали се отделни хомеопатични съставки.

Galphimia glauca - отстранява сърбежа, паренето и сухотата на носната лигавица.

Cardiospermum halicacabum – притежава противоалергично действие. Бързо и ефикасно възстановява носното дишане.

Luffa operculata – преустановява обилната водниста секреция от носа.

Използвайте продукта преди изтичане на срока му за годност. Съхранявайте на място недостъпно до деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

1 таблетка съдържа:
 
Luna operculata trit. D4    25 mg
Galphimia glauca trit. D3    25 mg
Cardiospermum trit. 03    25 mg
 
Помощни вещества:
Лактоза монохидрат, магнезиев стеарат, пшенично нишесте

Възрастни: При остри състояния се приема по една таблетка през едночасови интервали, докато настъпи подобрение, до максимум 12 таблетки на ден. Лечението продължава с 1-2 таблетки 3 пъти дневно до пълно отзвучаване на оплакванията.


Деца под 12-годишна възраст:  При остри състояния се приема по 1 таблетка на всеки два часа до максимум 8 таблетки. Лечението продължава с по 1 таблетка 3 пъти дневно до изчезване на оплакванията.


При деца под пет годишна възраст прилагането на Ринитал, трябва да става след консултация с лекар, поради липсата на достатъчно данни за прилагането на лекарствения продукт в тази възраст. Таблетките се приемат половин час преди или след хранене и се оставят бавно да се разтопят в устата. За малки деца е препоръчително таблетките да се разтворят в малко вода. 


За профилактично лечение на пациенти със сенна хрема се препоръчва да се приема по 1 таблетка 3 пъти дневно в седмици преди началото на периода на алергия. Поради добрата си поносимост Ринитал може да се използва за дългосрочно лечение.

Информирай се за горещи

промоции до -36%