Количка

0
 
Код:  26002 
тегло  0.030 кг

Инфлуцид при грип и настинка х60 таблетки - DHU

Цена: 10.70лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: DHU
(33 глас/а)

Комплексен хомеопатичен лекарствен продукт за лечение на простудни и грипни заболявания с внезапно начало и бързо развитие, подходящ за възрастни и деца над 1 година, както и за бременни и кърмачки. DHU Influcid понижава високата температура, отстранява треската, чувството за отпадналост, главоболието и мускулните болки, хремата, кашлицата и другите прояви на настинка и грип. Инфлуцид е имуностимулатор, повишаващ съпротивителната способност на организма срещу вирусни инфекции, намалява времето, необходимо за възстановяване. Хомеопатичното лекарство е комбинация от шест добре доказани отделни хомеопатични съставки, която е особено подходяща за лечение на простудни и грипни заболявания с внезапно начало и бързо развитие. Aconitum (Аконитум) е полезен в началните фази на остри инфекции на респираторния тракт, особено когато са придружени с температура. За ефикасното повлияване на общата настинка помага и компонентът Bryonia (Бриония), който има ефект при сухите бронхити с болезнена, дразнеща кашлица. Ipecacuanha (Ипекакуана)  предизвиква втечняването на бронхиалните секрети и по този начин подпомага изхвърлянето им. Gelsemium (Гелземиум) е особено ефикасен при настинки, грип, синузити, придружени с отпадналост и умора, главоболие и болки в тялото, както и при възпалено гърло и пресипналост. Phosphorus (Фосфорус) има положителен ефект върху състоянието на изтощение, невралгия и главоболие по време на остри и хронични респираторни заболявания. Освен това той засилва имунната система и по този начин ускорява оздравителния процес. Тази комбинация е допълнена с Eupatorium perfoliatum (Еупаториум перфолиатум) - често използвано в хомеопатията средство за лечение на настинка и грип. Благодарение на широкия си спектър на действие, Инфлуцид има бързо и ефикасно въздействие при настинки с температура, като грип. Инфлуцид е подходящ и за профилактика на вирусни инфекции. Използвайте продукта преди изтичане на срока му за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина. 

Съдържание в 1 табл. Influcid:

Активни вещества: Aconitum trit. D3 - 25 mg, Bryonia trit. D2 - 25 mg, Eupatorium perfoliatum trit. D1 - 25 mg, Gelsemium trit. D3 - 25 mg, Ipecacuanha trit. D3 - 25 mg, Phosphorus trit. D5 - 25 mg.

Противопоказания: Няма.

Aconitum (Аконитум) - той е полезен в началните фази на остри инфекции на респираторния тракт, особено когато са придружени с температура.

Bryonia (Бриония) - тя има ефект при сухите бронхити с болезнена и дразнеща кашлица.

Ipecacuanha (Ипекакуана) - спомага за втечняването на бронхиалните секрети и по този начин подпомага изхвърлянето им.

Gelsemium (Гелземиум) - той е особено ефикасен при настинки, грип, синузити, придружени с отпадналост и умора, главоболие и болки в тялото, както и при възпалено гърло и пресипналост.

Phosphorus (Фосфорус) - оказва положителен ефект върху състоянието на изтощение, невралгия и главоболие по време на остри и хронични респираторни заболявания. Освен това той засилва имунната система и по този начин ускорява оздравителния процес.

Eupatorium perfoliatum (Еупаториум перфолиатум) - представлява често използвано в хомеопатията средство за лечение на настинка и грип.

 

 

 

Профилактика, сезонна/епидемична обстановка

3 х 1 т. – 1 месец
Профилактичен ефект - 3 месеца

Лечение на грип и грипоподобни състояния

1 - 12 г. - 1 т. на всеки 2 часа до 8 т. на ден

Над 12 г. - 1 т. на всеки час до 12 т. на ден

След острия перод 3 х 1-2 т. поне 1 седм.

Имуностимулация при чести вирусни инфекции

2 х 1 т. – 6 – 8 седмици

Таблетките се приемат 30 минути преди или след хранене и се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца таблетките се разтварят в малко вода.

Информирай се за горещи

промоции до -36%