Количка

0
 
Код:  26164 
тегло  0.040 кг

Цинабсин при хрема и синузит x100 таблетки - DHU

Цена: 12.70лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: DHU
(25 глас/а)

Хомеопатичен комплексен продукт предназначен както за лечение, така и за профилактика на хрема и синузит, подходящ за възрастни и деца над 2 години, както и за бременни и кърмачки. DHU Cinnabsin успокоява възпалението, намалява отока на носната лигавица, възстановява носовото дишане, потиска отделянето на секрет и премахва характерното главоболие. Цинабсин понижава напрежението в околоносните кухини, спомага дренажа на синусите, спомага за нормалното дишане и връща комфорта. Но Cinnabsin притежава още едно изключително важно качество - укрепва имунната система и намалява честотата на рецидивите при хроничните форми на синузита. Ефективността на Цинабсин се дължи на внимателно подбраните му растителни активни съставки:

Cinnabaris / Цинабарис/ - с прекрасен бърз ефект при облекчаване симтомите на възпаление на носоглътката и околоносните кухини. Улеснява дишането и отстранява парещото усещане.

Hydrastis Canadensis / Канадски хидрастис/ - алкалоидите съдържащи се в хидрастис-а притежават противооточно действие. 

Kalium Bichromicum / Калиев бихромат/ - премахва главоболието и усещането за тежест.

Echinacea angustifolia / Тънколистна ехинацея/ - един от най-мощните естествени имуностимулатори. Подсилва и укрепва имунната система. Оказва противовъзпалително и антимикробно действие.

Така Цинабсин се явява един изключителен продукт за профилактика и лечение на синузит. Клиничните проучвания сочат неговата абсолютна безопасност. Подходящ е за деца и възрастни, както и за бременни.Cinnabsin може да се приема продължително време до пълното отшумяване на симптомите. Използвайте продукта преди изтичане на срока му за годност. Съхранявайте на място недостъпно до деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Съдържание в 1 табл. CINNABSIN:

Cinnabaris trit D3 25 mg

Echinacea trit. DI 25 mg

Hydrastis trit. D3 25 mg

Kalium bichromicum trit. D3 25 mg

 

Помощни вещества: Лактоза, магнезиев стеарат, пшенично нишесте.

Таблетките се приемат 30 минути преди или след хранене и се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца таблетките се разтварят в малко вода.

В острия период:
1 - 12 години - 1 таблетка всеки 2 часа до 8 таблетки на ден
над 12 години и възрастни - 1 таблетка на всеки час до 12 таблетки на ден

 

След острия период 3 х 1 т. за период:

Остър ринит - 1 - 2 седмици.
Остър синуит - 4 седмици.
Обострен хроничен синуит - 8 – 12 седмици с профилактична цел.
Аденоидни вегетации - 3 месеца 3 х 1 таблетка.

Вземи Горещи Промоции

до -30%