Количка

0
 
Код:  20891 
тегло  0.150 кг

Defendyl Imunoglukan P4H сироп за силен имунитет 120 ml

Цена: 20.90лв.
(26.90лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Medis
(35 глас/а)

Defendyl Imunoglukan P4H / Дефендил Имуноглюкан Р4Н сироп е хранителна добавка за подпомагане на имунната система. Съдържа естествен Имуноглюкан и витамин С. Витамин С е антиоксидант, подпомага имунната система и предпазва клетките от оксидативен стрес. Съвременните изследвания сочат, че процесите на стареене, алергиите, приемането на антибиотици, непълноценното и неправилно хранене, консервантите в хранителните продукти, стресът и други фактори отслабват защитните сили на човешкия организъм.

Дефендил Имуноглюкан е подходящ за всички деца, които често боледуват и са изложени на голямо физическо и психическо натоварване. DEFENDYL има положително действие върху защитните сили на организма и добрия тонус. 


Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Имуноглюкан (bets-1.3/1.6-d-glucan), витамин С (Л-аскорбинова киселина), фруктоза, лимонена киселина, калиев сорбат

 

По 1 ml сироп на 5 kg телесно тегло веднъж дневно в продължение на 2-3 месеца. Приемайте сиропа сутрин или вечер преди лягане на гладно. Разклатете преди употреба.

Информирай се за горещи

промоции до -36%