Количка

0
 
Всичко от: Omega Pharma
Код:  2366 
тегло  0.030 кг

Колдрекс Таблетки при Простуда и Грип x12 таблетки

(16 глас/а)
Цена: 5.10лв.
(5.75лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Лекарствено средство във вид на таблетки, без лекарско предписание, облекчаващо симптомите на настинка и грип, като главоболие, мускулни болки и болки при възпалено гърло, висока температура, запушен нос, благодарение на съдържащите се активни вещества - парацетамол, терпин хидрат, фенилефринов хидрохлорид, кофеин и витамин С. Coldrex tablets е предназначен за употреба от възрастни и деца над 12 години. Таблетките съдържат парацетамол - аналгетик (болкоуспокояващо средство) и антипиретик (понижава температурата), фенилефринов хидрохлорид - деконгестант, който предизвиква отбъбване на лигавицата на носа и синусите, помагайки Ви да дишате по-леко, кофеин, който действа като лек стимулант, терпин хидрат - експекторант (отхранващо средство) и аскорбинова киселина (витамин С), който обикновено се прилага при грип и възпалителни заболявания на горните дихателни пътища (настинки и грип), поради повишените нужди на организма, особено в началния стадий на заболяването. Преди употреба прочетете внимателно листовката на продукта, възможните нежелани реакции, противопоказания, взаимодействия и предупреждения. Винаги приемайте продукта, така както е препоръчал Вашият лекар. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не приемайте Колдрекс, ако сте алергични към парацетамол, фенилефрин хидрохлорид или витамин С. Не приемайте Колдрекс, ако страдате от чернодробно или тежко бъбречно заболяване, повишена функция на щитовидната жлеза, диабет или сте лекувани от високо кръвно налягане или сърдечни заболявания, при прием на антидепресанти, бета-блокери и приемате или сте приемали, през последните две седмици, инхибитори на моноаминооксидазата, ако страдате от вродена непоносимост към фруктоза, глюкозен/галактозен синдром на малабсорбция или захарно/изомалтозен дефицит. При бременност и кърмене трябва да се консултирате с Вашия лекар, преди да приемате каквото и да е лекарствено средство. He взимайте повече от 8 таблетки за период от 24 часа. Да не се взима на интервали по-кратки от 4 часа. He давайте на деца под 12 години, освен по лекарско предписание. Ако приемете повече от препоръчаната доза, незабавно потьрсете медицинска помощ, дори и да се чувствате добре. Дръжте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С. Използвайте преди изтичане на срока за годност!

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 

Активни съставки:

парацетамол: 500 mg;

кофеин: 25 mg;

фенилефринов хидрохлорид: 5 mg;

терпин хидрат: 20 mg;

аскорбинова киселина: 30 mg.
 

Други съставки (помощни вещества): царевично нишесте, нишесте, талк, стеаринова киселина, повидон, калиев сорбат, натриев лаурилсулфат, сънсет жълто (Е110).

Още...

 


 

Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

За перорално приложение.

Възрастни, включително и тези над 65 години, и деца на и над 12 години:

Препоръчителната доза е 1 (една) - 2 (две) таблетки на всеки 4-6 часа при необходимост.

Да не се приема на интервали по-кратки от 4 часа.

Не приемайте повече от 8 таблетки за период от 24 часа.

Не приемайте по-дълго от 7 (седем) дни без консултация с лекар.

Да не се надвишава препоръчаната доза.

 

Дозировка:
Възрастнии деца на и над 12 години: 1 (една) - 2 (две) таблетки на всеки 4-6 часа при необходимост. 

 

Деца от 6-12 години: Половин до една таблетка на всеки 6 часа при необходимост. 

Още...

Виж още от Omega Pharma