Количка

0
 
Код:  61944 
тегло  0.080 кг

АцеЦис акут 600 мг х 10 сашета - Chemax Pharma

Цена: 10.50лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Chemax Pharma
(24 глас/а)

Лекарствен продукт без лекарско предписание, който се намира под формата на прах за перорален разтвор. Chemax Pharma AceCys acute се прилага при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет, като остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхите), бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), хронична обструктивна белодробна болест (продължително заболяване на белия дроб, протичащо с кашлица, отделяне на голямо количество храчки и затруднено дишане), муковисцидоза (вродено заболяване, придружено с образуване на гъст секрет в белите дробове и други органи). Съхранявайте на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Да не се използва след изтичане срока на годност.

 

Активно вещество:
Acetylcysteine 600mg

Възрастни и деца над 14 години 
Едно саше (600 mg) дневно.
Продължителността на лечение се определя индивидуално. При остри заболявания и състояния обичайната продължителност е 5 - 10 дни, а при хронични заболявания до няколко (1 - 2) месеца.

Продуктът се приема след хранене.
Съдържимото на едно саше се разтваря в достатъчно количество гореща вода или вода със стайна температура и се разбърква добре до получаване на хомогенен разтвор.
Задължително се провежда консултация със специалист в случай, че след 4-5 дневно лечение не настъпи подобрение на Вашето състояние.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%