Количка

0
 
Код:  61945 
тегло  0.100 кг

АцеЦис 200 мг х 20 сашета - Chemax Pharma

Цена: 6.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Chemax Pharma
(16 глас/а)

Лекарствен продукт без лекарско предписание, който се намира под формата на прах за перорален разтвор. Chemax Pharma AceCys се прилага при заболявания на дихателната система, свързани с повишено образуване и затруднено отделяне на бронхиален секрет, като остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхите), бронхиектазии (трайно разширение на бронхите), хронична обструктивна белодробна болест (продължително заболяване на белия дроб, протичащо с кашлица, отделяне на голямо количество храчки и затруднено дишане), муковисцидоза (вродено заболяване, придружено с образуване на гъст секрет в белите дробове и други органи). Съхранявайте на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Да не се използва след изтичане срока на годност.

Активно вещество:
Acetylcysteine

Възрастни и деца над 14 години:
Еднократна доза 1 саше (200 mg), приета 3 пъти дневно. 

Деца от 6 до 14 години:
Еднократна доза 1 саше (200 mg), приета 2 пъти дневно. 

Деца от 2 до 5 години:
Еднократна доза 1/2 саше (100 mg), приета 2-3 пъти дневно.

Продуктът се приема след хранене.
Съдържимото на едно саше се разтваря в достатъчно количество гореща вода или вода със стайна температура и се разбърква добре до получаване на хомогенен разтвор.
Задължително се провежда консултация със специалист в случай, че след 4-5 дневно лечение не настъпи подобрение на Вашето състояние.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%