Количка

0
 
Код:  61503 
тегло  0.135 кг

Хедрин Протект енд Гоу Спрей за защита от въшки 120 мл - Ceumed

Цена: 15.30лв.

Брой:

+ -
Добави в

Спрей за превенция срещу въшки подходящ за деца и бебета над 6 месечна възраст, атакуващ проблема още преди да е започнал, правейки го удобно и предпочитано средство за защита от главови въшки, като ги умъртвява ефективно. Hedrin Protect & Go Conditioning Spray е изключителна грижа за защита от така неприятния проблем, често срещан в детските градини и училищата.  Хедрин Протект & Гоу умъртвява въшките, като нарушава техния жизнен цикъл и по този начин предотвратява заразяване. Хедрин Протект & Гоу съдържа специалната съставка Actividol, която нарушава бариерния слой на въшките, като не им позволява да поддържат своя естествен воден баланс и по този начин убива въшките чрез смърт от дехидратиране. Actividol убива въшките по физиологичен начин, като това позволява честа употреба, толкова колкото е необходимо без риск въшките да придобият резистентност към продукта. Специалният спрей против въшки не съдържа разтворители, които могат да създадат проблеми за хора, страдащи от астма. Спреят е под формата на балсам на водна основа, който се използва лесно и удобно, както върху суха коса, така и върху мокра коса след използване на шампоан. Продуктът е само за косата. Продуктът не съдържа летливи вещества, но въпреки това е добре да спазвате обичайните мерки за безопасност. Винаги пазете косата от огън. Не използвайте продукта при свръхчувствителност (алергия) към някоя от съставките. Ако получите обрив, раздразнение или някакъв друг признак на алергия по кжоата, веднага прекратете употребата на продукта и се консултирайте с лекар. Не прилагайте върху наранена кожа. Съхранявайте при температура под 25 градуса по Целзий. Използвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. При случайно попадане на продукта в очите, изплакнете веднага обилно с вода. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

Октан 1,2-диол 1% w/w /Activdiol/, PEG-6 априлови/капринови глицериди, PEG-12 диметикон, карбомер, натриев хидраксид, аромат /съдържа лимонен/, вода.

 

 

Нанасяйте редовно след всяко измиване на косата – поне два пъти седмично – като част от вашия нормален хигиеничен режим на косата.

На мокра коса – подсушете с хавлия, след това напръскайте със спрей и разрешете с гребен. На суха коса – просто напръскайте със спрей и разрешете с гребен.

Няма нужда от изплакване, просто изсушете със сешоар или оставете да изсъхне по естествен начин.

Информирай се за горещи

промоции до -36%