Количка

0
 
Код:  41424 
тегло  0.050 кг

ФорФлекс За стави и подвижност х60 таблетки

Цена: 21.80лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Botanic
(7 глас/а)

Хранителна добавка, която притежава висококонцентриран растителен глюкозамин, в комбинация с екстракти от Босвелия и Джинджифил. Forflex спомага за правилното функциониране на опорно-двигателната система, допринася за здравето и подвижността на ставите. Форфлекс е ефективен при остеоартрит, износени стави, ставни болки, скованост, болки в гърба, след претърпени травми и други. Глюкозаминът представлява основен градивен компонент на хрущялите, ставните връзки и клетки и съединителната тъкан като цяло. Глюкозаминът действа противовъзпалително, облекчава ставните болки и съдейства изграждането на здрава хрущялна тъкан, като също така стимулира производството на колаген и подобрява функцията на ставите и мускулите. Форфлекс е първият продукт в света съдържащ растителен глюкозамин, извлечен от зърна на царевица.Екстрактът от индийското аюрведично дърво е познат още от древността със своите силни противовъзпалителни свойства и положителното си влияние върху ставите. Босвелията допринася за правилното кръвоснабдяване, спомага за поддържане на доброто здраве на кръвоносните съдове, ставите, хрущялната тъкан и мускулите. Екстрактът от Босвелия ефективно намалява ставните болки, подуването, сковаността и дискомфортта в областта на коленете. Екстрактът от Джинджифил действа съдоразширяващо, противовъзпалително и антитромботично. Форфлекс е произведен в САЩ и отговаря на всички стандарти за ефективност, безопаснот и клинична чистота. Форфлекс е подходящ за вегетарианци и вегани и хора, алергични към морски храни. Продуктът е хранителна добавка и не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина.

 

 


1 таблетка съдържа: Vegetarian Glucosamine HCL 500 mg, Boswellia Serrata extract (65% Boswellic acids) 100 mg, Zingiber Officinale (5% Gingerol) 100 mg.

 

 


Стандартния прием е по три таблетки Форфлекс дневно. Препоръчително е един цикъл на приемане да продължи минимум 3 месеца.

Информирай се за горещи

промоции до -36%