Количка

0
 
Код:  23835 
тегло  0.050 кг

Borola Остеобор Форте за костната система х30 капсули

Цена: 10.90лв.
Всичко от: Borola
(5 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Хранителна добавка, която притежава комплекс от  калций, иприфлавон, МСМ, аскорбинова киселина, витамин Д3, магнезий, L-лизин, екстракт от Equisetaceae, цинк и пиридоксин. Спомага за правилното функциониране на костната система,  предотвратява костната загуба, насища костите с минерали и повишава костната плътност. Osteobor Forte е ефективно средство в борбата с всички видове остеопороза - менопауза, мъже и жени над 60 годишна възраст, както и стероидиндуцирана остеопороза. Иприфлавонът възстановява костната минерализация и плътност и спира раазвитието на остеопорозата. Калцият участва в изграждането на костите и зъбния емайл. Калцият в Остеобор е в лесно усвоима от органзима форма. МСМ (Метилсулфонилметан) има противовъзпалително и болкоуспокоително действие и играе важна роля в производството на колаген и се грижи за здравето на ставите, костите, ставните връзки и сухожилята. Витамин D3 подобрява резорбцията на калций и спомага за подобряване здравината и плътността на костите. Аскорбиновата киселина служи за синтеза на костната тъкан и колагена. L-лизин представлява изключително важна аминокиселина, която допринася за производството на колаген, възстановяването на тъканите, подобрява резорбцията и намалява излъчването на калция. Екстрактът от Equisetaceaeе богат на силиций, който спомага възстановяването на съединителната тъкан. Магнезият, цинка и пиридоксина доприансят за оптималното усвояване на калция от организма. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място при температура под 30 градуса. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


калций, иприфлавон, МСМ, аскорбинова киселина, витамин Д3, магнезий, L-лизин, екстракт от Equisetaceae, цинк и пиридоксин.

 

 


За намаляване риска от остеопороза се приемат по 1-2 капсули дневно по време на хранене.
Дневната доза при доказана остеопороза вследствие на менопауза е 2 капсули, при сенилна остеопороза – 1 капсула, а при стероидиндуцирана – 2 капсули.

Виж още от Borola

Информирай се за горещи

промоции до -36%