Количка

0
 
Всичко от: Borola
Код:  17961 
тегло  0.050 кг

Borola Камасутра сексуален стимулант за мъже и жени х30 таблетки

(5 глас/а)
Цена: 16.50лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Уведомяване по Е-майл

Природен продукт, който подпомага сексуалната активност, повишава либидото, притежава екстракти от йохимбе и гинко билоба, в комбинация с цинк, ά-токоферол и пиридоксин със силно изразен ефект на афродизиак. Kamasutra е подходящ е за мъже и жени. Съдържащите се природни екстракти допринасят за повишаване на сексуалното желание и обостряне на сетивата и чувствителността по време на секс. Камасутра спомага за преодоляване на импотентността, подобрява метаболизма и доставя антиоксидантна защита. Камасутра повишава половата мощ и сексуалната способност като спомага за постигането на дълъг, качествен и изпълнен с удоволствие и чувственост сексуален акт. Йохимбинът, съдържащ се в екстрактът от йохимбе, повишава потентността и има афродизиачно, стимулиращо и укрепващо действие. Йохимбинът разширява кръвоносните съдове в областта на половите органи и повишава възбудимостта на центровете, свързани с половия рефлекс. Също така йохимбинът повишава нивата на тестостерона и норадреналина, увеличава мускулната сила, намалява телесните мазнини и може да се използва като анаболно средство. Екстркаът от Гинко Билоба потенциира ефекта на йохимбин, подобрява оросяването на мозъка и периферните кръвоносни съдове и повишава тонуса и еластичността на кръвоносните съдове. Цинк, ά-токоферол и пиридоксин действат в синергия за подобряване на половата функция. Не използвайте продукта при хронични възпалителни заболявания на половите органи и бъбречна недостатъчност. Продуктът не трябва да се използва от деца и бременни жени. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място при температура под 25 градуса. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 


Екстракт от йохимбе 10% – 50 mg (=5 mg йохимбин), екстракт от гинко билоба 20 mg, цинк (аспартат) 7 mg, ά-токоферол 20 mg и пиридоксин 6 mg в 1 таблетка.

Още...

 

 


По 1 таблетка 1-2 пъти дневно.
Научно доказано е, че ефектът на Kamasutra  се увеличава с времето.
При високо кръвно налягане и язва на стомаха да се приема в по-ниски дози.

Още...

Виж още от Borola