Количка

0
 
Код:  23893 
тегло  0.250 кг

Куетюд Сироп при нервност и нарушения на съня 200 ml

Цена: 7.80лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Boiron
(7 глас/а)

Хомеопатичен лекарствен продукт във вид на сироп, подходящ за деца над 1 година, който традиционно се използва при случаи на нервност, както и при леки нарушения на съня. Quietude не води до зависимост и не влияе на концентрацията. Причините за нарушенията на съня трябва да се определят. Причиняващите фактори трябва също да се лекуват. Този лекарствен продукт съдържа малки количества етанол (алкохол), по-малко от 100 тд в една доза. Съдържание на алкохол: 0,40% (V/V). Единична доза от 5 ml съдържа 16 mg етанол. В отсъствието на експериментални и клинични данни и като предохранителна мярка, употребата на този лекарствен продукт да се избягва по време на бременност. КИЕТЮД, сироп може да бъде използван 6 месеца след първоначалното отваряне на бутилката. Не употребявайте продукта след изтичане на срока му за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Не превишавайте препоръчителната доза за прием.

За 100 g сироп:

Chamomilla vulgaris 9 СН 1,5 g
Gelsemium 9 СН   1,5 g
Hyoscyamus niger 9 СН 1,5 g
Kalium bromatum 9 CH 1,5 g
Passiflora incarnata 3 CH 1,5 g
Stramonium 9 CH 1,5 g

Помощни вещества: захароза, етанол.

При преходна нервност и при леки нарушения на съня: сутрин и вечер да се взима по 1 доза, 5 ml от сиропа, измерена с мерителна чашка.

Перорално приложение: Курсът на лечение да се прекрати веднага след изчезване на симптомите и да бъде възможно най-кратък.

При деца под 30 месечна възраст: Курсът на лечение се определя от лекувашия лекар.
При деца над 30 месечна възраст: курсът на лечение не трябва да надвишава 10 дни. Ако симптомите продължават,
лечението трябва да се преоцени.

Да не се дава на деца под 30 месечна
възраст без лекарско мнение. Лекарствен продукт за деца над 1 година.

Информирай се за горещи

промоции до -36%