Количка

0
 
Код:  17916 
тегло  0.010 кг

Агарикус Мускариус 15 СН - Boiron

Цена: 3.60лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Boiron
(7 глас/а)

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от червена мухоморка, който се използва за лечение на синдром на Рейно, акроцианоза, псевдостенокардия с болки в гръдния кош, както и за лечение на алкохолизъм и наркомании. Agaricus Muscarius се предписва в случаи на болки в мускулите, костите или сухожилията, поради лошо кръвообращение. Тази болка може да се усети  рано сутринта. Лекарството се използва за успокояване на неврологични нарушения, проявяващи се с тремор на долните крайници и потрепвания на очите и цялото лице. Агарикус Мускариус е показан за лечение на измръзване, причинено от циркулаторни нарушения. Той е ефективен за лечение на всички видове наранявания и успокоява болката и крампите. Agaricus muscarius се използва за намаляване на извънредни случаи на истерия. Това лекарство е много ефективно за лечение на деца, които имат забавяне на говора. То също така помага за облекчаване на хората с умствена умора. Agarius muscarius се  прилага в комбинация с други лекарства за да стане възможно да се облекчат припадъците. Посъветвайте се с Вашия хомеопат при избора на хомеопатично средство. Самолечението с хомеопатични лекарства не е препоръчително. Не употребявайте продукта след изтичане на срока му за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Не превишавайте препоръчителната доза за прием.

 

Хомеопатично лекарство получено от червена мухоморка, сем. Гъби. Силно токсичната червена мухоморка може да предизвика неврологични и стомашно-чревни проблеми. Това е халюциногенна гъба, която расте в горите от иглолистни и широколистни дървета през лятото и есента.

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. Лечението на мускулна болка, причинена от   притока на кръв изисква три гранули от Agarius muscarius CH 5 да се вземат три пъти на ден. Ако болката се локализира в костите или сухожилията, да вземaт  3 гранули от Agarius muscarius CH 5 всяка сутрин, обед и вечер, на  гладно. Ако болката е по-интензивно през нощта,  Agaricus muscarius се комбинира с Rhus CH 5 по 3 гранули 3 пъти на ден. За да борба с очни тикове, да се вземат 5 гранули от Agarius muscarius CH 9, 2 пъти на ден, докато симптомите изчезнат. За да се премахнaт тикове на лицето, пациентът трябва да вземе 3 гранули Agarius muscarius 5 CH 3 пъти дневно. За лечение на измръзване, трябва да се  приемат 3 гранули Agarius muscarius CH 5, 3 пъти на ден. За лечение на истерични присъпи е препоръчително да се вземат 5 гранули от Agarius muscarius 15 CH по 3 пъти на ден. Едно дете трябва престане да говори бавно с 3 гранули Agarius muscarius CH 9, 3 пъти на ден. В случай на преумора, поради интензивна интелектуална дейност, ние трябва да вземем Agarius muscarius 30 CH по 5 гранули, 2-3 пъти на ден. 

Информирай се за горещи

промоции до -36%