БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Преоткрийте сиянието от своята младост

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (1 вота, средно: 5,00 oт 5)
Loading...

Много жени споделят, че равномерният тен на кожата им е нарушен, както и нейното здраве като цяло. Повърхността й посивява и потъмнява, в резултат на нарушения в пигментацията, придружени с кафeви петна. Появяват се и признаци на дехидратация.

Виновниците? UV-лъчите и стареенето на кожата. Резултатът е кожа, която вече не е толкова сияйна. Забелязва се липса на ясен и свеж тен, което наистина издава възрастта на жената.

Какво търсят тези жени? Те искат да преоткрият съвършения, сияен тен. Кожа с ясен, равномерен тен, който излъчва свежест и здраве. Основно, сияйната кожа от дните на своята младост.

ИНТУИЦИЯТА НА МАЙСТОРЪТ-МОДЕЛИЕР НА ФОРМУЛИ

„Аз проучих основните концепции в сферата на оптиката, за да разбера важната роля на силата на светлината за кожата. Така, аз успях да създам една колекция, която предоставя не едно, а три ключови действия, които позволяват на светлината да възвърне красотата на тена на младата кожа. За създаването на една изключителна формула, първо е необходимо да бъдат селектирани всепризнати активни съставки. Една прецизна композиция, която да отдаде пълния си потенциал на действие чрез галенова структура, която трябва да е съвършено адаптирана, за да гарантира ефикасност. Това е науката за формулиране, същинскoто сърце на Galenic. Източник на вдъхновение е силата на светлината за възвръщане на сиянието от Вашата младост.“ Така се роди новата колекция Aqua Porcelaine


ДУО ОТ АКТИВНИ СЪСТАВКИ, КОИТО АКТИВИРАТ СВЕТЛИНАТА
ОЗАРЯВАНЕ – ВИТАМИН С:

Това е звездата на витаминната вселена! Основната активна съставка за красива кожа. Витамин С е съвършеният съюзник на жените, които търсят „сиянието“ от тяхната младост. Тайната му? Тя се крие в неговата сила да заличава пигментни несъвършенства, най-вече благодарение на неговото двойно действие – намаляване интензитета на тъмните пигментни петна, ограничавайки синтеза на меланин и антиоксидантно действие, защитавайки кожата от оксидативен стрес, което подпомага предотвратяването на появата на нови петна.


ПЕРФЕКТИРАЩ КОЖАТА ЕКСТРАКТ ОТ РОЗОВ ПИПЕР:

Съществува един вид дърво в Перуанските Анди, което расте при надморска височина до над 2000 м., устоявайки на изсушаване и измръзване. Розовият пипер е едно истинско „дърво на живота“ и местното население използва всяка част от него в своите медицински лекове. В неговите мощни листа се крие тайната на красивата кожа, тъй като те съдържат високи нива на един изключителен вид молекули: Кверцитрин и Микелианин, два мощни флавоноида с астрингентни и антиоксидантни свойства. Използването на екстракта от дървото на розовия пипер намалява видимостта на порите, регулира количеството на излишния себум и изглажда фините и по-дълбоки линии. Това е съвършеният активен агент за изглаждане на кожата и заличаване на несъвършенства, което позволява поинтензивното отразяване на светлината.


ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СТРУКТУРА НА ФОРМУЛА


Следващата задача беше да се създаде такава структура на формулата, която да стимулира отражението на светлината и да позволи на нашето дуо от активни съставки да освободи своя пълен потенциал. Структурата Гликосфери активиращи светлината действа на два етапа:


ЕТАП 1: Гликоловият гел предоставя дълготрайно овлажняващо действие. Защо това е важно? Това подпомага не само хидратирането на кожата, но също така я прави по-трансперантна, което от своя страна оптимизира начина, по който светлината навлиза и излиза от кожата.


ЕТАП 2: Микросферите подсилват отражението на светлината. При контакт с кожата, гликоловият гел се разпада на малки сфери, които активират отражението на светлината. 
Когато светлината навлезе в кожата, тя отскача от тези малки гликолови сфери. Това означава, че светлината се отразява от кожата от всеки ъгъл, с интензивен резултат. Чрез майсторското постижение на комбиниране на Витамин С и екстракт от Розов Пипер в структура на гликосфери активиращи светлината, колекция Aqua Porcelaine предоставя 3 ключови действия, които позволяват на сивкавия, неравномерен тен да се преобрази в сияен и съвършено равномерен, с целия си блясък и свежест. Открийте колекцията Aqua Porcelaine ТУК.                              

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари