БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Хороскоп за месец Април 2022г.

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (2 вота, средно: 3,00 oт 5)
Loading...

Анелия Лечева-Христакиева

Астролог, гр. Пловдив

Анализ на рожденна карта, синастрия (съвместимост на партньори), елекция (избор на подходящ момент), бизнес астрология. Можете да си запишете час на тел. 0898666838

___

Овен

Благоприятен период за действия, свързани със стартирането на бизнес начинания, нова работа и проекти. Дейностите, свързани с държавни институции и подписване на договорни отношения ще се развиват бързо и продуктивно за вас. В сферите на личния ви живот е твърде вероятно да има застой, но това ще е поради причина, че вниманието ви ще е насочено към социалните и обществените сфери. Във втората половина на периода обърнете внимание на хронични здравословни проблеми (особено тези от вас които имат проблеми с ендокринната система).

Телец

Ще се наложи да утвърждавате авторитета си в колектива, в който работите. Възможно е напрежение между вас и ръководителите ви да ви накара да се чувствате застрашени на работното си място. Не прибързвайте с действия, свързани с промени на работното място, а потърсете пътя на дипломацията. В сферата на личния ви живот периода е спокоен и хармоничен. Здравето ви ще бъде стабилно, но внимавайте с храненето – възможно е да прекалите.

Близнаци

Социалните дейности, приятелите и реализацията на проекти ще бъдат на фокус през настоящия месец. Активността ви ще бъде насочена към планиране на пътувания, към взаимоотношения с хора, с които имате общи интереси. Възможни проблеми с държавни институции. Не предприемайте разговори за изясняване на взаимоотношения през настоящия месец.

Рак

Труден период за осъзнаване на действията, които трябва да предприемете през настоящия месец. Възможно е опримизма да е твърде много и да не забележите очевидните пречки, които стоят пред вас. Изчакайте преди да предприемете промени, защото е твърде вероятно събитията след това да бъдат неблагоприятни за вас. В сферата на личния живот и семейството периодът е изклюбително благоприятен за планиране на сватба, годеж. За тези от вас, които искат да увеличат семейството си, периодът е много благоприятен.

Лъв

Изключенително напрегнат и динамичен месец ви очаква. Ще чувствате, че изпускате нещата извън контрол и само осъзнатите действия ще ви помогнат да преодолеете трудностите. Не предприемайте спонтанни действия и не решавайте проблемите си под влияние на емоциите. Компромиси, дипломатичност и изчакване са спасителните качества през месец април. Възможни здравословни проблеми със сърдечно-съдовата ви система и гръбначния стълб.

Дева

Сферата на работата и финансите ще бъде активна през настоящия период. Възможно е да се наложи да направите определени компромиси по отношение на плановете ви за инвестиции, така че е твърде вероятно да се наложи да изчакате предприемането на действия, свързани с този процес. В сферата на личния ви живот ще се съобразявате с желанията на партньорите ви.

Везни

Повишаване на издръжливостта в бизнеса и плановете ви, развитие в работната ви среда. Успешен период за популяризиране на вашия бизнес. Скромен, но важен за вас професионален и материален напредък. За нови начала, проекти, откриване на предприятия и сключване на търговски сделки, подписване на договори е по-добре да изберете друг период. Особено избягвайте сделките с недвижими имоти.

Скорпион

Ще проявявате авторитета си в работното си място и ще ви се налага да контролирате работата на другите. Може би ще се занимавате със здравето на децата си или по някакъв начин ще ви се наложи да им окажете помощ. В настоящия период имате добра възстановителна сила и устойчивост на болести, така че е много подходящ за профилактика.

Стрелец

Силен период за действия, свързани с дома и семейството. Ако желаете да инвестирате в недвижим имот, сега е момент да задвижите събитията и да предприемете необходимите действия. Възможно е да предприемете кратко пътуване, да организирате сбирка с близки приятели. Активността ви в предприемане на промени ще се увенчае с успех.

Козирог

Идеите и комуникацията през този период включват романтични и социални отношения, възможност за интелектуална изява. Всичко свързано с договори ще се случва трудно, но ще доведе до успешен край. Възможни са и кратки пътувания, особено за удоволствие. Благоприятен период за отношения с банкови институции, получаване на помощ от приятели и влиятелни хора.

Водолей

Личните ви финанси и печалбата от бизнес начинанията ще се увеличават в този период. Въпреки това бъдете предпазливи и не прибързвайте да инвестирате това, което сте спечелили. Оригинални идеи, свързани с бизнес могат да намерят своето проявление до няколко месеца и затова е добре да бъдете разумни с парите си и да ги запазите.

Риби

В настоящия месец ще се люшкате между оптимизма и депресията, което може да ви направи доста нестабилни и емоционални. От една страна е твърде възможно ентусиазма да ви накара да предприемете необмислени действия и промени, за които твърде бързо може да съжалявате. Това е период, в който е по-добре да бъдете пасивни и да инвестирате времето и енергията си в образование и пътувания.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари