БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

Clear lift 4D – красота в обедната почивка

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (3 вота, средно: 3,67 oт 5)
Loading...

Както всеки друг орган в човешкия организъм, така и кожата ни старее. Под влияние на вредните фактори, възрастта и генетичната предразположеност, обменните процеси в нея се забавят. С всяка изминала година от живота си губим все повече от възможностите си да я запазим свежа и млада. Никога не е прекалено рано или прекалено късно да започнем да действаме срещу следите на времето. Вече има начин да дадем рестарт на кожата си. Благодарение на възможността за ремоделиране на кожата в дълбочина или на така наречения неоперативен лазерен лифтинг, вече имаме шанс да изглеждаме по-млади с цяло десетилетие.

Лазерният лифтинг Clear Lift 4D, освен че е с незабавно видим ефект, е и всъщност доста приятна манипулация, именно защото е фракционен неаблативен лазер, който безопасно прониква в дермата, без да нарушава повърността на нейния епидермис. При тази технология няма риск от инфекции, свързани с традиционните аблативни процедури. Това е причината да няма неприятни нежелани ефекти като изгаряне, зачервяване или олющване.

Clear lift 4D e първият фракционен неаблативен лазер с дължина на вълната 1064 нанометра. Той излъчва изключително мощни наносекундни импулси лазерна енергия, които проникват на необходимата дълбочина в средния слой на кожата. Тези импулси водят до стимулиране производството на колаген, регулиране на пигментациите и стягане на капилярите. Всички тези процеси стягат и подобряват незабавно нейния вид. Clear lift е подходяща процедура дори за области, които досега бяха считани за проблемни, като очен контур – горен и долен клепач, зоната около устата и деколтето.

Ефектът е видим още след първата процедура, но за да бъде оптимален, са необходими четири. Интервалът между тях трябва да е около 15 дни. Причината за това е, че за всяка от процедурите се използва накрайник с различна дълбочина и по този начин се покриват всички слоеве на дермата.

Процедурата е приложима за всеки тип кожа и може да се извършва целогодишно. Революционната технология позволява неоперативен лифтинг на кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете. Постига се ремоделиране, премахват се фини и дълбоки бръчки, манипулацията стяга кожата, избистря тена и премахва пигментни петна.

Процедурата е абсолютно безболезнена и без нужда от възстановителен период, т.е. не е необходимо да прикривате лицето си след нея. Това прави този тип лифтинг революционен и приложим дори в обедната почивка! Ще се насладите на 1 час релаксация, след която ще получите моментално озарен вид, стегната и по-млада кожа.

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари