БЛОГ ЗА ЗДРАВЕ И КРАСОТА

BIPHASE LIPO ALCOOLIQUE ОТ NAOS – НОВИЯТ РИТУАЛ ЗА ГРИЖА ЗА РЪЦЕТЕ И ИЗЦЯЛО НОВА КАТЕГОРИЯ – ВИРУСОЦИДНА КОЗМЕТИКА

Рейтинг 1Рейтинг 2Рейтинг 3Рейтинг 4Рейтинг  5 (Още няма оценка)
Loading...

BIPHASE LIPO ALCOOLIQUE ОТ NAOS – НОВИЯТ РИТУАЛ ЗА ГРИЖА ЗА РЪЦЕТЕ И ИЗЦЯЛО НОВА КАТЕГОРИЯ – ВИРУСОЦИДНА КОЗМЕТИКА

Преди 25 години NAOS лансира Sensibio H2O: първата по рода си мицеларна вода, която премахва грима и възстановява липидите. Днес историята на революционните открития продължава. В контекста на пандемията от COVID-19 NAOS създаде Biphase Lipo alcoolique: липо-алкохолна двуфазова грижа за кожата на ръцете, единствена по рода си иновация, родена от дерматологичната експертиза на BIODERMA.

Biphase Lipo alcoolique (Липо-алкохолна двуфазова грижа за кожата на ръцете) се появява в резултат от наблюденията на дерматолози и здравни специалисти: честото миене на ръцете и употреба на дезинфектанти за ръце на алкохолна основа отслабва бариерата на кожата и повишава разпространението на кожни раздразнения.

Осъзнавайки вредния ефект от редовната употреба на дезинфектанти за ръце, екипът на NAOS достигна до създаването на алтернативно решение, което е по-щадящо към кожата. Biphase Lipo alcoolique е първата по рода си вирусоцидна козметика, която компенсира намаляването на липидите в кожата, причинено от алкохола, благодарение на формулата си с 10% съдържание на мазнини.

ДВОЙНО ДЕЙСТВИЕ С ДВЕ ФАЗИ:

ЗАЩИТАВА ЗДРАВЕТО – АЛКОХОЛНА ФАЗА

[74.5% ЕТАНОЛ (m/m)]

Елиминира вирусите с обвивка за 30 секунди (коронавирус, херпес симплекс вирус, грипен вирус, човешки имунодефицитен вирус)1, заедно с бактериите (ентерококус хире, псевдомонас аеругиноза, стафилококус ауреус, ешерихия коли К12)2 и гъбичките (кандида албиканс)3

ГРИЖИ СЕ ЗА КОЖАТА – ЛИПИДНА ФАЗА

[10% МАСЛО ОТ ШИЙ И СКВАЛАН]

Подхранва кожата веднага след нанасянето, доказано от оценка на остатъчния мазен филм върху кожата4 и значително намалява трансепидермалната загуба на вода (TEWL) след 14 дни употреба5, което доказва подобрена бариерна функция и ограничена дехидратация

ДАРИТЕЛСКИ АНГАЖИМЕНТ

100% от печалбите от продажбата на Липо-алкохолната двуфазова грижа в представителствата на NAOS по света ще бъдат дарени за предотвратяването на епидемии.

5 НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА BIPHASE LIPO ALCOOLIQUE

1. Двуфазова формула: жълта липидна фаза + синя алкохолна фаза.

2. 100мл спрей във флакон, който е лесен за носене, където и да се намирате.

3. Подходящ за всеки тип кожа, дори за най-чувствителната.

4. За цялото семейство, включително деца над 3-годишна възраст.

5. Формула без аромат.

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА

1 Вирусоцидно действие срещу вируси с обвивка (коронавирус, херпес симплекс вирус, грипен вирус, човешки имунодефицитен вирус) след 30 секунди съгласно стандарт EN 14476 при изпитване в чисти условия.

2 Бактерицидно действие след 30 секунди съгласно стандарт EN 13727 + A2 при изпитване в чисти условия.

3 Дрождецидно действие след 30 секунди съгласно стандарт EN 13624 при изпитване в чисти условия.

4 Измерване на остатъчния мазен слой чрез себуметрия спрямо формула, препоръчвана от Световната здравна организация, CIREC, юли 2020 г., Франция.

5 Измерване и сравнение на подсилването на кожната бариера чрез измерване на трансепидермалната загуба на вода в продължение на 14 дни.

Свързани продукти

Също може да прочетете за...

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари