Количка

0
 

Статии

Защо са полезни витамините от групата В?

Дата: 21 Яну 2019

За нерви и нервна система, за засилване на метаболизма, за отслабване, за красиви нокти, коса и кожа, за подкрепа на имунната система, за здравословен растеж...

Прочети

Колаген - грижа за ставите от ново поколение

Дата: 18 Яну 2019

В световен мащаб, както и в България, непрекъснато се увеличава броят на хората, страдащи от болки в ставите, сутрешна скованост и намалена подвижност.

Прочети

Кой е най-ефективният начин за снабдяване на организма с магнезий?

Дата: 16 Яну 2019

Трансдермалната терапия е най-ефективният начин за снабдяване на организма с магнезий и коригиране на хроничните дегенеративни състояния, причинени от неговият дефицит.

Прочети

Красива коса в 3 стъпки

Дата: 14 Яну 2019

Ако искате да се радвате на здрава и красива коса, ето кои са трите основни стъпки за домашна грижа, които трябва да спазвате.

Прочети

Основни насоки за самостоятелен контрол на кръвното налягане

Дата: 11 Яну 2019

Често хората, които имат проблеми, свързани с кръвното налягане, разчитат основно или изцяло на терапията с лекарства и прехвърлят отговорността на лекуващия лекар. Важно е и да осъзнаваме необходимостта от промяна в начина на живот и постоянството в самостоятелната грижа за състоянието си.

Прочети

Дневен грим за 5 минути

Дата: 11 Яну 2019

Несъмнено всяка жена има повече самочувствие, когато изглежда добре. Ето и няколко съвета от професионалния гримьор Бояна Петрушевска за това как да си направите лек грим, подходящ за ежедневието. 

Прочети

Шест лесни стъпки за преодоляване на стреса

Дата: 10 Яну 2019

Според статистически данни, всеки пети човек у нас живее под стрес. Само през последните 5 години броят на засегнатите се е увеличил двойно, като при 43% от хората, това води до неблагоприятни последици за здравето. 

Прочети

Чай за детска кашлица

Дата: 09 Яну 2019

Сняг, вятър и студени крачета – зимата и нейният променлив нрав изправят детското здраве пред редица предизвикателства. Едно от тях е кашлицата. Как да я облекчим и лекуваме?

Прочети

Висша мода в грижата за коса с Balmain Hair Couture

Дата: 08 Яну 2019

Balmain Paris Hair Couture създава колекция с бекстейдж продукти, които са перфектният избор за всеки професионален коафьор, внасящи мода и лукс в салоните за красота.

Прочети

Фитотерапия при висок холестерол

Дата: 07 Яну 2019

Високият холестерол е една от основните причини за възникването на сърдечни заболявания. Повечето случаи на висок холестерол са в резултат от заседнал начин на живот, погрешни хранителни навици и затлъстяване.

Прочети

«1 Страница 1 от 3