Количка

0
 

Статии

Иновация от Elancyl за подпомагане на отслабването

Дата: 15 Мар 2019

Elancyl представя последната си иновация за подпомагане на отслабването. С дуото Slim Design капсули + гел тялото и духът откриват нова лекота!

Прочети

Как да избегнем мехурите по стъпалата?

Дата: 09 Мар 2019

Слънчево време, дълга разходка с приятели, нови модерни обувки, а в края на деня – мехур на петата и силна болка, която не ти позволява да пристъпиш свободно…

Прочети

Влез във форма за лятото с новия Body-Lift Expert Лифтинг концентрат

Дата: 26 Фев 2019

BODY-LIFT EXPERT Лифтинг концентрат от Лаборатории Lierac е първата лифтинг терапия за незабавно стягане и възстановяване на плътността на отпуснатите зони.

Прочети

Преоткрийте сиянието от своята младост

Дата: 29 Яну 2019

Много жени споделят, че равномерният тен на кожата им е нарушен, както и нейното здраве като цяло. Повърхността й посивява и потъмнява, в резултат на нарушения в пигментацията, придружени с кафeви петна. Появяват се и признаци на дехидратация.

Прочети

Кога трябва да започнем да използваме крем против бръчки?

Дата: 25 Яну 2019

След 25-годишна възраст на повърхността на кожата започват да се появяват първите фини линии. Последвани от по-дълбоки бръчки, както и от загуба на обем и плътност - следите, оставени от времето върху нашата кожа, са налице.

Прочети

Защо са полезни витамините от групата В?

Дата: 21 Яну 2019

За нерви и нервна система, за засилване на метаболизма, за отслабване, за красиви нокти, коса и кожа, за подкрепа на имунната система, за здравословен растеж...

Прочети

Колаген - грижа за ставите от ново поколение

Дата: 18 Яну 2019

В световен мащаб, както и в България, непрекъснато се увеличава броят на хората, страдащи от болки в ставите, сутрешна скованост и намалена подвижност.

Прочети

Кой е най-ефективният начин за снабдяване на организма с магнезий?

Дата: 16 Яну 2019

Трансдермалната терапия е най-ефективният начин за снабдяване на организма с магнезий и коригиране на хроничните дегенеративни състояния, причинени от неговият дефицит.

Прочети

Красива коса в 3 стъпки

Дата: 14 Яну 2019

Ако искате да се радвате на здрава и красива коса, ето кои са трите основни стъпки за домашна грижа, които трябва да спазвате.

Прочети

Основни насоки за самостоятелен контрол на кръвното налягане

Дата: 11 Яну 2019

Често хората, които имат проблеми, свързани с кръвното налягане, разчитат основно или изцяло на терапията с лекарства и прехвърлят отговорността на лекуващия лекар. Важно е и да осъзнаваме необходимостта от промяна в начина на живот и постоянството в самостоятелната грижа за състоянието си.

Прочети

«1 Страница 1 от 3