Количка

0
 
Код:  46268 
тегло  0.030 кг
Производител: biotrade

biotrade Скарекс Силиконов Гел против Белези 15 ml

Цена: 28.24лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: biotrade
(25 глас/а)

Гел против белези, получени в следствие от  хирургични операции, изгаряния, травми, заличава плътните и надигнатите (хипертрофични) белези, подходящ е за използване след лазер терапия, за намаляване на зачервяването и оттока, тъй като има мощно антиоксидантно и противо-възпалително действие. Scarex е силиконов гел може да бъде използван върху всички части на тялото - лице, сгъвки и стави. biotrade Scarex Gel Scar Remover  спомага за изравняването и изглаждането на белега, поддържайки еластичността и хидратацията на засегнатото място. Съдържащите се Витамин Е и Провитамин B5, в съчетание с високоплътните медицински силикони, подпомагат бързото възстановяване на кожата. Scarex gel създава силиконова микро-мембрана, която попива лесно, без да лепне и да оставя петна. Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог. Употребата на Scarex gel може да започне най-рано 24 часа след сваляне на конците. След изсъхването на Scarex gel можете да нанасяте грим. Подходящ за употреба и при деца. Да не се прилага върху незаздравяли рани! Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 


Високо молекулни медицински силикони. 
Диметикон - нежно притискат тъканите, създават "невидима" оклузивна превръзка  върху белега, като повишават хидратацията на мястото, омекотяват кожата и изглаждат неравностите.
Провитамин В5 - намалява зачервяването, успокоява кожата и стимулира регенерацията.
Витамин Е - мощно антиоксидантно действие, предпазва кожата от външните фактори, регулира естествения воден баланс.

 

 


Почистете и подсушете белега. Нанесете малко количество гел и втрийте. Изчакайте 5-10 мин. да изсъхне напълно. Прилагайте два пъти дневно - сутрин и вечер в продължение на 12-16 седмици. Употребата на Scarex gel може да започне най-рано 24 часа след сваляне на конците. След изсъхването на Scarex gel можете да нанасяте грим. Подходящ за употреба и при деца. Да не се прилага върху незаздравяли рани! Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване, спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Информирай се за горещи

промоции до -36%