Количка

0
 
Код:  45397 
тегло  0.030 кг
Производител: biotrade

biotrade Keratolin Foot Гел за мазоли и кокоши трън 15 ml

Цена: 19.40лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: biotrade
(24 глас/а)

Гел за крака от гамата Кератолин, който е предназначен за премахване на кокоши трън, втвърдена кожа, мазоли, различни видове брадавици. Прилагайки го за период от 7 до 10 дни, гелът осигурява бързо и ефективно премахване на удебелената кожа, както и на натрупаните мъртви рогови клетки. Biotrade Keratolin Foot Corn Remover Gel не съдържа парабени. Да не се използва върху възпалена или увредена кожа. Продуктът не е подходящ за деца под 3 години. Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог. Ако до 20 дни не настъпи подобрение се консултирайте с дерматолог. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

 


Млечна киселина - Бета-хидрокси киселина, която ускорява процеса на излющване, ограничава развитието на бактерии и стимулира растежа на нови клетки.
Салицилова киселина - Бета - хидрокси киселина, която стимулира по-бързото излющване на кожата.

 

 


Всяка вечер, в продължение на поне 7-10 дни, след измиване и подсушаване на кожата, намажете засегнатия участък (мазол, кокоши трън) обилно и покрийте с лепенка. На следващата сутрин измийте обилно с вода. След третия ден започнете да премахвате механично (с пила или пемза) отделената кожа и след това нанасяйте гела, като повтаряте процедурата до пълното възстановяване на кожата в следващите дни. Ако до 20 дни не настъпи подобрение се консултирайте с дерматолог.
Да не се използва върху възпалена или увредена кожа!
Продуктът не е подходящ за деца под 3 години!
Ако усетите парене, сърбеж или получите зачервяване спрете употребата на продукта. Ако оплакванията не отшумят до три дни се консултирайте с дерматолог.

Информирай се за горещи

промоции до -36%