Количка

0
 
Код:  73032 
тегло  0.160 кг
Производител: BetterYou
Страна на произход: Великобритания
Опаковка: 150 g

BetterYou Магнезиев гел 150 g

Цена: 27.00лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл
Всичко от: BetterYou
(5 глас/а)

BetterYou Magnesium Gel / БетърЮ Магнезиев гел осигурява поддържане нивата на магнезий в организма, както и подкрепа за здравето на кожата и мускулите. 


Регулирано освобождаване за продължително усвояване. 5 ml от гела осигурява 500 mg елементарен магнезий. Естествен мускулен релаксант. 100% естествен източник на магнезий.


Трансдермалният магнезий предлага ефективна алтернатива на таблетките и капсулите. BetterYou Магнезий Оригинал гел осигурява регулирано освобождаване на магнезий, което го прави идеален за употреба по време на тренировка.


Когато магнезиевият гел се нанася върху кожата, този основен минерал започва незабавно да се абсорбира до 5 пъти по-бързо от таблетките. Трансдермалното приложение е най-ефективният начин за усвояване на магнезий. 


Магнезият е от съществено значение за здравето на целия организъм - облекчава мускулното напрежение и спазми, помага при скованост на ставите, подпомага здравето на кожата и абсорбцията на минерала калций. 


Специални указания:

За външна употреба. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

1 ml гел осигурява минимум 100 mg елементарен магнезий.
Състав: Концентриран разтвор на Zechstein Inside® магнезиев хлорид хексахидрат (концентрация 30%), хидроксипропилов нишестен фосфат.

Нанесете количество колкото грахово зърно и масажирайте добре в кожата, като избягвате разранена кожа и деликатни области. Концентрирайте се върху ставите, мускулите и зоните на болка. Приложете отново, когато е необходимо. Идеален за употреба по време и след тренировка. За най-добри резултати се прилага на чиста на кожата. 

Вземи Горещи Промоции

до -30%