Количка

0
 
Код:  68484 
тегло  0.010 кг

Куикс Протект Пастили х20 таблетки

Цена: 10.30лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Berlin-Chemie
(20 глас/а)

Пастили за смучене, които съдържат веществото Carragelose. Berlin-Chemie Quixx Protect е предназначен за овлажняване на лигавицата на устата и гърлото и може да се използва за превенция и в подкрепа на лечението на симптоми на настинка и грип; за превенция и в подкрепа на лечението на вирусни инфекции на горните дихателни пътища; за овлажняване на устата и гърлото, например в случай на кашлица, пресипнал глас или сух въздух; за превенция и в подкрепа на лечението на всички симптоми в резултат на пресъхнала и/или раздразнена лигавица на устата и гърлото. Веществото Carragelose, съдържащо се в продукта, стабилизира овлажняващото покритие на лигавицата на устата и гърлото, което се образува при смучене на таблетките. Това овлажняващо покритие действа като бариера срещу външни въздействия, например вирусите на настинката, и подкрепя естествените защитни сили на организма срещу бактерии. Да се съхранява на място недостъпно за деца. Препоръчително е да се съхранява далеч от пряка слънчева светлина при температура под 25 °С.

 

Всяка таблетка за смучене съдържа 10 mg йота-карагенан (Carragelose), изомалт, аромат на лимонова мента, аромат на мед, ментол и жълт оцветител. 

Куикс протект е предназначен за употреба от възрастни и деца над 6 години.
Може да се използва и по време на бременност и кърмене. Куикс протект съдържа изомалт и може да се използва от диабетици.
Всяка таблетка за смучене = 0,1 хлебни единици (1 хлебна единица е равна на 12 g смилаеми въглехидрати).

Приемайте таблетките за смучене няколко пъти дневно, обикновено 3-6 пъти на ден в зависимост от индивидуалните изисквания.
 

Информирай се за горещи

промоции до -36%