Количка

0
 
Код:  40058 
тегло  0.050 кг

Куикс Спрей за нос 30 ml

Цена: 8.90лв.
(10.90лв.)

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Berlin-Chemie
(26 глас/а)

Хипертоничен спрей за нос (концентрацията на сол е равна приблизително на 26 g NaCl на литър), който съдържа натурална вода от Атлантическия океан с ценни минерали и микроелементи. Berlin-Chemie Quixx nasal spray се използват за облекчаване на запушения нос и синусите при простуда, грип или алергични състояния. Също така почистват носните канали иовлажнява лигавицата на носа. Продукта допринася за възстановяването на функциите на носа и в резултат на това се намалява риска от усложнения (синузит, отит) и подобрява дишането. Не съдържа консерванти. Не води до привикване. Безопасен при продължителна употреба. Да се съхранява на място недостъпно за деца. Препоръчително е да се съхранява далеч от пряка слънчева светлина. 

 

 

Натурална вода от Атлантическия океан с ценни минерали и микроелементи. 

Кърмачета (на шест или повече месеца) и деца:
1 до 2 впръсквания във всяка ноздра 2 до 3 пъти дневно.

Възрастни:
1 до 3 впръсквания във всяка ноздра 2 до 3 пъти дневно.
Няма ограничения за продължителността на употреба.

Свалете капачето. Подгответе флакона като натиснете помпичката няколко пъти до появата на фина мъгла. Спреят е готов за употреба.
Поставете накрайника в ноздрата и натиснете помпичката от която и да е страна на накрайника . След всяко ползване почиствайте накрайника и поставяйте капачето.

Информирай се за горещи

промоции до -36%