Количка

0
 
Код:  8710103876625 
тегло  0.500 кг
Производител: Avent
Страна на произход: Великобритания
Опаковка: кутия

Avent Комплект Natural

Цена: 67.50лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: AVENT
(14 глас/а)

Комплектът включва:

Avent Natural Baby Bottle Newborn Flow Teats / Avent Бутилка Natural 125 ml биберон 1 дупка 0м+ х 2 броя

Avent Natural Baby Bottle Slow Flow Teats / Avent Бутилка Natural 260 ml биберон 1 дупкa 1м+ х 2 броя

Avent Soother / Avent Залъгалка х 1 брой

Avent  Brush / Avent Четка х 1 брой

Предназначение:

Стартов комплект за новородено.

Характеристики:

Бутилката 125 ml е с широк биберон с форма на гърда. Изключително мек материал на биберона за натурално усещане. Листенцата позволяват естественото засмукване и улесняват комбинирането на кърмене и хранене от шише. Биберонът е с двойна анти-колик клапа. Въздухът остава далече от коремчето на бебето. По-добър комфорт, без колики. Бутилката е лесна за употреба и почистване, бързо сглобяване. Не съдържа бисфенол-A (BPA). Биберонът е с поток за новородено.

Бутилката 260 ml е с широк биберон с форма на гърда. Изключително мек материал на биберона за натурално усещане. Листенцата позволяват естественото засмукване и улесняват комбинирането на кърмене и хранене от шише. Биберонът е с двойна анти-колик клапа. Въздухът остава далече от коремчето на бебето. По-добър комфорт, без колики. Бутилката е лесна за употреба и почистване, бързо сглобяване. Не съдържа бисфенол-A (BPA). Биберонът е с поток за хранене на детето след 1 месец.

Залъгалката е ортодонтска. Подпомага естественото развитие на небцето, зъбите и венците. Изработена от силикон без вкус и мирис. Не съдържа  бисфенол-A (BPA).

Четката е с извита глава за лесно почистване на бутилките. Специален накрайник на дръжката за достигане на ъглите на шишетата и бибероните. 

Специални указания:

Поставете частите на шишето и залъгалката във вряща вода за 5 минути преди първата употреба, за да осигурите нужната хигиена за детето. Не използвайте абразивни почистващи препарати или антибактериални препарати. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Производител:

Avent

Страна на произход:

Великобритания

Информирай се за горещи

промоции до -36%