Количка

0
 
Код:  8710103810810 
тегло  0.300 кг
Производител: Avent
Страна на произход: Великобритания
Опаковка: кутия

Avent Комплект Classic+ Пингвин

Цена: 37.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: AVENT
(10 глас/а)

Комплектът включва:

Avent Classic+ Baby Bottle / Avent Бутилка Classic+ 125 ml х 1 брой

Avent Classic+ Baby Bottle / Avent Бутилка Classic+ 260 ml х 1 брой

Avent Soother / Avent Залъгалка х 2 брой

Предназначение:

Стартов комплект за новородено.

Характеристики:

Бутилката 125 ml е с биберон със специална клапа против колики. Въздухът остава в шишето, а не в корема на бебето, за по-малко раздразнителност през нощта. Ергономична форма на шишето за по-добро захващане. Ръбеста повърност на биберона против смачкане. Осигурява по-добър комфорт при хранене. Лесно почистване и опростено сглобяване. Бутилката може да се използва с вентилационния отвор AirFree. Не съдържа бисфенол-A (BPA). 

Бутилката 260 ml е с биберон със специална клапа против колики. Въздухът остава в шишето, а не в корема на бебето, за по-малко раздразнителност през нощта. Ергономична форма на шишето за по-добро захващане. Ръбеста повърност на биберона против смачкане. Осигурява по-добър комфорт при хранене. Лесно почистване и опростено сглобяване. Бутилката може да се използва с вентилационния отвор AirFree. Не съдържа бисфенол-A (BPA). 

Залъгалката е ортодонтска. Подпомага естественото развитие на небцето, зъбите и венците. Изработена от силикон без вкус и мирис. Не съдържа  бисфенол-A (BPA).

Специални указания:

Поставете частите на шишето и залъгалките във вряща вода за 5 минути преди първата употреба, за да осигурите нужната хигиена за детето. Не използвайте абразивни почистващи препарати или антибактериални препарати. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Производител:

Avent

Страна на произход:

Великобритания

Информирай се за горещи

промоции до -36%