Количка

0
 
Код:  8710103754237 
тегло  2.000 кг
Производител: Avent
Страна на произход: Великобритания
Опаковка: кутия

Avent Комплект All in One

Цена: 255.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: AVENT
(10 глас/а)

Комплектът включва:

Avent Manual Breast Pump With Bottle / Avent Ръчна помпа за изцеждане х 1 брой

Avent 3-in-1 Electric Steam Steriliser / Avent Стерилизатор "3 в 1" х 1 брой

Avent Natural Baby Bottle Newborn Flow Teats / Avent Бутилка Natural 125 ml биберон 1 дупка 0м+ х 2 броя

Avent Natural Baby Bottle Slow Flow Teats / Avent Бутилка Natural 260 ml биберон 1 дупкa 1м+ х 2 броя

Avent Soother / Avent Залъгалка х 3 брой

Avent  Brush / Avent Четка х 1 брой

Предназначение:

Стартов комплект за новородено.

Характеристики:

Помпа за удобно изцеждане. Лесна за използване, сглобяване и почистване. Малък брой части. С мека масажираща възглавничка. Помпата е със специален дизайн за изцеждане в удобно изправено положение без навеждане напред. Не съдържа бисфенол-A (BPA) (само за частите, които имат контакт с храна).

Стерилизатор "3 в 1" е с размер, който може да се регулира. Парно стерилизиране, което убива 99,9% от вредните микроби. Стерилизаторът може да побере до 6 големи бутилки Avent 330 ml. 

Бутилката 125 ml е с широк биберон с форма на гърда. Изключително мек материал на биберона за натурално усещане. Листенцата позволяват естественото засмукване и улесняват комбинирането на кърмене и хранене от шише. Биберонът е с двойна анти-колик клапа. Въздухът остава далече от коремчето на бебето. По-добър комфорт, без колики. Бутилката е лесна за употреба и почистване, бързо сглобяване. Не съдържа бисфенол-A (BPA). Биберонът е с поток за новородено.

Бутилката 260 ml е с широк биберон с форма на гърда. Изключително мек материал на биберона за натурално усещане. Листенцата позволяват естественото засмукване и улесняват комбинирането на кърмене и хранене от шише. Биберонът е с двойна анти-колик клапа. Въздухът остава далече от коремчето на бебето. По-добър комфорт, без колики. Бутилката е лесна за употреба и почистване, бързо сглобяване. Не съдържа бисфенол-A (BPA). Биберонът е с поток за хранене на детето след 1 месец.

Залъгалките са ортодонтски. Подпомагат естественото развитие на небцето, зъбите и венците. Изработени от силикон без вкус и мирис. Не съдържат бисфенол-A (BPA).

Четката е с извита глава за лесно почистване на бутилките. Специален накрайник на дръжката за достигане на ъглите на шишетата и бибероните. 

Специални указания:

Поставете частите на шишето, помпата и залъгалките във вряща вода за 5 минути преди първата употреба, за да осигурите нужната хигиена за детето. Не използвайте абразивни почистващи препарати или антибактериални препарати. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Производител:

Avent

Страна на произход:

Великобритания

Информирай се за горещи

промоции до -36%