Количка

0
 
Код:  30016 
тегло  0.060 кг

Avene Ystheal Емулсия против бръчки 30 ml

Цена: 61.50лв.
Всичко от: Avene
(48 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Емулсия срещу бръчки от гамата Ystheal, подходяща за нормална към комбинирана, също така и за чувствителна кожа, която предотвратява и забавя признаците на преждевременното стареене, уплътнява кожата, възстановява еластичноста, изглажда и матира. Avene Ystheal Anti-Wrinkle emuslion се препоръчва при фини и по-дълбоки бръчки, загуба на стегнатост и блясък. Леката и флуидна текстура придава мекота, нежност и заличава лъскавите зони на кожата, за един съвършен завършен вид. Емулсията против бръчки съхранява младежкия вид на кожата, благодарение на уникална и патентована комбинация от съставки: Ретиналдехид, референтна анти-ейдж активна съставка с ефикасност против бръчки, клинично доказана под дерматологичен контрол, усилва клетъчната активност на кожата. G.G.О. допринася за ефикасността на Ретиналдехида за подсилено действие против бръчки и защитава еластичния капитал на кожата за по-тонизирана и уплътнена кожа. Пре-токоферил, мощен антиоксидант, образува защита срещу вредното влияние на свободните радикали. Термалната вода Avène, успокояваща и антииритативна, осигурява на вашата кожа мигновено усещане за комфорт. Бръчките са изгладени, кожата е уплътнена, а тенът е бляскав. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

Ретиналдехид, референтна анти-ейдж активна съставка с ефикасност против бръчки, клинично доказана под дерматологичен контрол, усилва клетъчната активност на кожата.
G.G.О. потенцира ефикасността на Ретиналдехида за подсилено действие против бръчки и защитава еластичния капитал на кожата за по-тонизирана и уплътнена кожа.
Пре-токоферил, мощен антиоксидант, образува защита срещу вредното влияние на свободните радикали.
Термалната вода Avène, успокояваща и антииритативна, осигурява на вашата кожа мигновено усещане за комфорт.

 

 

Нанася се вечер върху лицето и шията. Предварително почистете и разгримирайте лицето и шията. За равномерно нанасяне, вземете крем с големината на лешник на върха на пръстите си и го нанесете на бузите, челото и шията с цялата повърхност на пръстите. Разнесете от вътре навън върху лицето и от долу нагоре.

Информирай се за горещи

промоции до -36%