Количка

0
 
Всичко от: Avene
Код:  37777 
тегло  0.230 кг

Avene Trixera Емолиентен Крем за много суха кожа x200мл

(16 глас/а)
Цена: 31.47лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Уведомяване по Е-майл

Емолетен крем от гамата Trixera, подходящ за много суха кожа, който омекотява и действа на факторите за сухота, успокоява и възстановява защитната бариера на кожата. Avene Trixera Emollient Cream for very dry skin е предназначен за суха към много суха кожа при кърмачета, деца и възрастни. Растителното липидно трио и Селектиозата, съдържащи се в продукта, възстановяват защитната бариера на кожата. Директно взета от самия извор, термалната вода Avène съхранява непокътнати всички нейни успокояващи, антииритативни и омекотяващи качества. Благодарение на Avene Trixera Emollient Cream for very dry skin, лицето и тялото остават меки и защитени през целия ден. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 

Растителното липидно трио и Селектиозата, патентована иновация, възстановяват защитната бариера на кожата.
Директно взета от самия извор, термалната вода Avène съхранява непокътнати всички нейни успокояващи, антииритативни и омекотяващи качества.

Avène Thermal Spring Water (50%)
Selectiose® (1%)
Lipidic-Trio (Essential fatty acids
Ceramides 3

Plant sterols
Glycine

Още...

 


 

Почистете предварително вашата кожа с Trixéra+ Selectiose Почистващ емолиентен гел.
Нанасяйте Емолиентния крем един-два пъти дневно върху лице и тяло.

  •  
Още...