Количка

0
 
Всичко от: Avene
Код:  60103 
тегло  0.150 кг

Avene Нежен демакиатор за очи 125 мл

(10 глас/а)
Цена: 20.25лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Уведомяване по Е-майл

Деликатен демакиатор, изключително подходящ за чувствителни очи, който нежно отстранява грим, всякакви замърсявания и мъртви клетки, оставяйки кожата успокоена и освежена. Avene Gentle Eye Make-up Remover е подходящ и за хора носещи контактни лещи. Лишен от агресивни почистващи агенти, той перфектно отстранява, без търкане, грима от миглите и клепачите. Avene Gentle Eye Make-up Remover е изотоничен със сълзите и тези, които носят контактни лещи могат да го използват всеки ден, разчитайки на сигурността му. Термалната вода Avène, успокояваща и антииритативна, осигурява на клепачите приятно усещане за свежест. Почистващият продукт е без аромати и парабени, а нежната гелобразно-водна и флуидна текстура не съдържа мазнини, които могат да замъглят зрението Ви. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 


Лишен от агресивни почистващи агенти, той перфектно отстранява, без търкане, грима от миглите и клепачите.
Той е изотоничен със сълзите и тези, които носят контактни лещи могат да разчитат на сигурността му.
Термалната вода Avène, успокояваща и антииритативна, осигурява на клепачите приятно усещане за свежест.
Неговата нежна гелобразно-водна и флудна текстура е лишена от мазнини и не оставя никакви следи, които могат да замъглят зрението Ви.

Още...

 

 

Нанесете върху памучен тампон.
Отстранете внимателно грима от миглите и клепачите.
За успокояване на околочния контур, напръскайте фина струя спрей с Термална вода Avène.

Още...