Запишете се за нашия нюзлетър, за да получавате специални промоционални предложения, които не можете да намерите на сайта.

Количка

0
 
Всичко от: Avene
Код:  64953 
тегло  0.450 кг

Avene Cold Cream Подхранващо мляко за тяло за суха и чувствителна кожа 400 мл

(14 глас/а)
Цена: 33.45лв.

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Уведомяване по Е-майл

Подхранващо мляко за тяло от гамата Cold Cream, подходящо за много суха и чувствителна кожа, което дълготрайно овлажнява и подхранва, възстановява еластичността на кожата, оставя кожата свежа и омекотена. Avene Cold Cream Body Lotion for Dry Sensitive skin има лека и немазна консистенция, адаптирана специално за нуждите на дехидратираната кожа. Всички полезни съставки във флуидната формула подхранват кожата на Вашето тяло и възвръщат еластичността й. Богатият на колд крем продукт от естествени растителни масла (сусамово, картамово, кокосово) хидратира дълготрайно кожата и възвръща усещането за комфорт. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 Avène Thermal Spring Water (59%), Avène Cold Cream formula, Safflower oil, Cocoa oil, Sesame oil

Още...

 


 

Нанасяйте Подхранващо мляко за тяло всеки ден след измиване.При по-изразена сухота, използвайте Колд крем Крем

Още...