Количка

0
 
Код:  47155 
тегло  0.500 кг

Розалгин Изи вагинален разтвор 5x140 ml

Цена: 19.60лв.

Брой:

+ -
Добави в
Всичко от: Angelini
(27 глас/а)

Лекарствен продукт без лекарско предписание, който е предназначен за лечение на цервиковагинит и вулвовагинит от различен произход, включително вторични състояния след химио- и лъчетерапия; за пред- и следоперативна профилактика при гинекологични операции; за лична женска хигиена по време на послеродовия период, както и при бактериална вагиноза, причинена от Gardnerella vaginalis. Angelini Rosalgin Easy съдържа активно вещество бензидаминов хидрохлорид, който притежава изразени противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. При локално приложение бензидамин прониква добре в кожата и повърхността на лигавицата и подобрява състоянието на възпалените тъкани. Да не се употребява след изтичане срока на годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Активно вещество: бензидаминов хидрохлорид (benzydamine hydrochloride) 100 mg. 
Другите съставки са: бензалкониев хлорид, динатриев едетат, етанол, полисорбат 20, розово масло, пречистена вода.

 

1-2 вагинални промивки на ден, съгласно препоръките на лекаря.
За лечение на бактериална вагиноза, причинена от Gardnerella vaginalis, дозировката е 2 вагинални промивки на ден в продължение на 7 последователни дни, освен ако не е предписано друго.

Инструкции за употреба
1. За да отворите шишето, задръжте неподвижен назъбения пръстен и завъртете капачката, за да се разкъса защитната обвивка.
2. Издърпайте канюлата, докато усетите съпротивление.
Забележка: Разтворът ще изтича само при напълно издърпана канюла.
3. Деликатно поставете канюлата във вагината и стискайте шишето, докато се изпразни. Шишето може да се изстисква постепенно и контролирано, както е необходимо, благодарение на наличието на клапан, който предотвратява връщането на течността обратно в шишето. Направете промивката в легнало положение, ако е възможно. За постигане на пълен терапевтичен ефект, задръжте течността във вагината за няколко минути.
Винаги спазвайте инструкциите на лекаря.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%