Количка

0
 
Код:  35844 
тегло  0.030 кг
Производител: Adipharm
Опаковка: 30 таблетки
Лекарствена форма: таблетки

Мелатонин макс 3 мг x 30 таблетки - Adipharm

Цена: 9.80лв.

Брой:

+ -
Добави в

Хранителна добавка, която се препоръчва при безсъние и нарушения в съня, осигурявайки пълноценна почивка и релаксация за организма. Adipharm Melatonin MAX скъсява времето за заспиване и предотвратява честите събуждания през нощта;оказва благоприятен ефект върху качеството и продължителност на съня, елиминира чувството на умора и сънливост при събужданe; спомага за по-лесно приспособяване на организма след пътуване със смяна на часовите зони (jet lag). Мелатонинът е вещество, което естествено се синтезира в мозъка и регулира нормалния биологичен цикъл сън - бодърстване. С възрастта количеството му в организма намалява и това води до различни нарушения в съня. Да не се използва при бременност, кърмене и лица под 18 год. Да се съхранява на сухо и защитено от светлина място, при температура под 25 С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Продуктът е хранителна добавка и следва да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Всяка таблетка Мелатонин Макс с удължено освобождаване съдържа: 3 mg мелатонин; пълнители: калциев хидрогенфосфат, безводен; хидроксипропилметилцелулоза; коповидон и силифицирана микрокристална целулоза; противослепващи агенти: лубритаб и магнезиев стеарат.

Мелатонин Макс Адифарм осигурява на организма 1 mg мелатонин с незабавно действие и 2 mg мелатонин, освободени постепенно от втория до шестия час от приема.


 

Препоръчвана дневна доза: 1 таблетка Мелатонин Макс вечер. 

Задължително е приемът да става редовно, по едно и също време.  

 


 

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%