Количка

0
 
Код:  68885 
тегло  0.050 кг

Фервефлу Антитусив х10 сашета - Adipharm

Цена: 10.50лв.

Брой:

+ -
Добави в

Лекарствен продукт без лекарско предписание, който съдържа парацетамол, гвайфенезин и фенилефрин. Парацетамол облекчава болката и понижава повишената температура. Гвайфенезин улеснява отхрачването, а фенилефрин намалява отока на лигавицата на носа и отделянето на секрети. Adipharm Ferveflu Antitussive облекчава затрудненото дишане, намалява кашлицата, болките в мускулите и главоболието и понижава високата температура. Ако след 5 дни не се чувствате по-добре или състоянието Ви се влоши, трябва да потърсите лекарска помощ. Съхранявайте на сухо, прохладно и недостъпно за деца мсто. Далеч от пряка слънчева светлина. Да не се използва след изтичане срока на годност. 

 

Активните вещества в едно саше (доза) са: парацетамол 500 mg, гвайфенезин 200 mg и фенилефрин 10 mg.
Другите съставки са: захароза, аскорбинова киселина, лимонена киселина, безводна, натриев цитрат, натриев цикламат (Е952), аспартам (Е951), ацесулфам калий, силициев диоксид, колоиден безводен, аромати на лимон и мента (смес на ароматни вещества, ментол и малтодекстрин).

 

Възрастни, лица на възраст над 65 години и деца над 12 години
Препоръчителната доза е 1 саше. При необходимост тя може да бъде приемана през интервал от 4 - 6 часа.
Не трябва да приемате това лекарство през интервал по-малък от 4 часа.
Максималната дневна доза от 4 сашета (2 g парацетамол) не трябва да бъде надвишавана.
Това лекарство не трябва да се прилага при деца под 12 години.
Начин на приложение:
Съдържимото на едно саше се разтваря в чаша с достатъчно количество гореща (но не кипяща) вода (150 ml) и се разбърква добре до получаване на хомогенен разтвор.
След достигане на подходяща температура се приема през устата.
Задължително се провежда консултация с лекар в случай, че след 5 дневно лечение Вашето състояние не се подобри или оплакванията се появят отново.

 

Информирай се за горещи

промоции до -36%