Количка

0
 
Всичко от: Actavis
Код:  61476 
тегло  0.050 кг

Лактакеър Стоп 1000 мг х6 сашета - Actavis

(27 глас/а)
Цена: 7.90лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Lactacare Stop 1000 mg / Лактакеър Стоп 1000 mg е хранителна добавка на фармацевтичната компания Actavis. Представлява комбинация от пробиотик под формата на лактобацили и сахаромицети, и пребиотични фибри - фруктоолигозахариди. Препоръчва се за поддържане на физиологичния ритъм на червата и подобрява функционирането на храносмилателната система. Магнезият в състава допринася за поддържане на електролитния баланс. 


Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

 

Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

Жизнеспособни микроорганизми – пробиотик: Saccharomyces boulardii 2,5 милиарда.
Тиндализирани (топлинно обработени) бактерии: Lactobacillus acidophilus 2,4 милиарда, Lactobacillus casei 1,2 милиарда, Streptococcus thermophilus 0,4 милиарда.
Fructooligosaccharides (прeбиотични фибри) 316 mg.
Магнезий 93,75 mg (15% ПДП)

Помощни вещества: малтодекстрин, фруктоза, силициев диоксид (Е551), аромат ананас, лимонена киселина (Е330), сукралоза.

Още...

Възрастни и деца над 4 години: 2 сашета дневно
Първи ден: 2 сашета наведнъж;
Следващите 2 дни: 1 саше сутрин и 1 саше вечер.
Деца от 6 месеца до 4 години: 1 саше дневно

*Приема се директно в устата или разтворен във вода.
Една опаковка Лактакеър Стоп е достатъчна за един курс на прием. Подходящ за продължителна употреба.

Още...