Количка

0
 
Код:  61475 
тегло  0.040 кг

Лактакеър Плюс синбиотик 230 mg х15 капсули

Цена: 9.90лв.
Всичко от: Actavis
(34 глас/а)

НЯМА НАЛИЧНОСТ

Хранителна добавка, която представлява синбиотик, комплекс от пробиотици и пребиотици, в комбинация с важния витамин Б2, които допринасят за поддържането на здравословна чревна микрофлора и благоприятстват стомашно-чревния тракт по време и след терапия с антибиотици. Лактакеър Плюс балансира чревната микрофлора, облекчава стомашния дискомфорт и понижава опасността от развитието на стомашно-чревни инфекции и диария при прием на антибиотици. Пробиотиците, наричани още "добри" бактерии спомагат за правилното функциониране и състояние на стомашно-чревния тракт. Пребиотиците представляват "храна" за пробиотичните бактерии и подсилват тяхното действие. Витамин Б2 подкрепя нормалното функциониране на мембраната на лигавиците и спомага за намаляване на умората, отпадналостта и изтощението. Lactacare Plus Synbiotic представлява иновативен пробиотик, последно 5то поколение пробиотици, създаден по криогенна технология, която подсилва млечнокиселите бактерии, за да могат да пристигнат живи и в добро състояние в чревата, за да се заселят и колонизират.
Lactacare Plus - за доброто антибиотично лечение!  Не превишавайте препоръчителната дозировка за дневен прием. Съхранявайте на място, далеч от достъпа на деца! Да не се съхранява при температура над 25 С.

 

 


Всяка капсула съдържа 1 милиард живи пробиотични бактерии.

1 капсула съдържа: Lactobacillus acidophilus 0,4 милиарда, Bifidobacterium lactis 0,4 милиарда, Lactobacillus paracasei 0,13 милиарда, Lactobacillus rhamnosus 0,07 милиарда, Fructooligosaccharides (прeбиотични фибри) 169 mg, Витамин B2 (Riboflavin) 0,3 mg (15% ПДП).

 

 


Възрастни и деца над 6 год.: 1 капсула дневно (по време и 5 дни след антибиотичното лечение).

Да се приема 3-4 часа след приема на антибиотик. Подходящ за продължителна употреба. Една опаковка Лактакеър Плюс е достатъчна за един курс на прием.

Информирай се за горещи

промоции до -36%