Количка

0
 
Всичко от: Actavis
Код:  61407 
тегло  0.050 кг

Лактакеър Кидс Синбиотик (Пробиотик + Пребиотик) + Витамин C за деца за баланса на чревната микрофлора и висок имунитет 600мг х20 дъвчащи таблетки - Actavis

(4 глас/а)
Цена: 31.99лв.

Брой:

+ -
Добави в
Уведомяване по Е-майл

Хранителна добавка, която е предназначена за деца. Представлява синбиотик, комплекс от пробиотици и пребиотици, в комбинация с витамин Ц, която допринася за поддържането на здравословна чревна микрофлора и висок имунитет. Ефективно действа при стомашно-чревни растройства и е съпътстващо средство по време и след терапия с антибиотици. Лактакеър Кидс влияе благоприятно върху състоянието на кожата и помага при алергии и атопичен дерматит. Лактакеър Кидс нормализира чревната перисталтика, подкрепя дейността на стомаха и червата и спомага за правилното развитие на имунната система при децата. Пробиотиците, наричани още "добри" бактерии  спомагат за правилното функциониране и състояние на стомашно-чревния тракт, допринасят за правилното протичане на метаболизма в червата и регулират физиологичния ритъм на дебелото черво. Пребиотиците представляват "храна" за пробиотичните бактерии и подсилват тяхното действие. Витамин C подпомага повишава имунитета и допринася за поддържането на добро здравословно състояние на децата.  Lactacare Kids Synbiotic представлява иновативен пробиотик, последно 5то поколение пробиотици, създаден по криогенна технология, която подсилва млечнокиселите бактерии, за да могат да пристигнат живи и в добро състояние в чревата, за да се заселят и колонизират. Лактакеър Кидс е предназначен за деца от 2 до 13 годишна възраст и е под формата на удобни за прием дъвчащи таблетки с приятен вкус на ягода. Препоръчва се да се съхранява на сухо, прохладно и недостъпно за деца място. Далеч от пряка слънчева светлина.

 

 

 
Регистрирайте се в нашата онлайн аптека, за да получавате бюлетин с актуални промоции, сезонни предложения и информация за нови продукти. В секцията "Актуални теми" можете да се запознаете със статии по различни здравни въпроси. Разгледайте новия брой на ежемесечното ни издание 36.6 ЗА МЕН - създадено с грижа за Вашето здраве, красота и по-добър живот. В Аптеки 36.6 ние ценим Вашето мнение и се радваме на обратна връзка от нашите клиенти, защото вярваме в нашето мото: Аптеки 36.6 - винаги близо до Вас!

 

 

 

Съдържание на 1 таблетка Лактакеър Кидс: Lactobacillus reuteri 2,5 милиарда, Lactobacillus rhamnosus 2,5 милиарда.

Общо: 5,0 милиарда
Витамин С /Lаскорбинова киселина/ 6 мг/15% ПДП/
Помощни вещества: сорбитол, магнезиев стеарат, силициев диоксид, аромат ягода, лимонена киселина.
Не съдържа лактоза, алергени и ГМО.
Всяка таблетка за дъвчене съдържа 5 милиарда живи пробиотични бактерии.
1 опаковка Лактакеър Кидс = 1 курс на прием.
Нетно тегло на една таблетка за дъвчене: 600 мг

Още...

 

 

 

Препоръчителен дневен прием: Сдъвчете 1 таблетка Лактакеър Кидс дневно.

Подходящо за продължителна употреба.
Приема се през устата. 
За деца от 2 до 13 години.

Още...